Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов изненадващо отиде в Старозагорско. Бившият премиер посети храм-паметник "Рождество Христово" край град Шипка.Духовниците подариха на бившия премиер икона.

„Искам да кажа на тези патриоти, които така се наричат и много обичат да ходят на Шипка да знаят, че и паметника там го ремонтирах“, каза Борисов, говорейки и за ремонта на храма.Ние малко говорим, но много правим“, категоричен бе бившият премиер.

„Искам да предам на колегите от „Демократична България“ (ДБ), които винаги се имат за най-големите юристи и пазители на закона, но само когато касае други.

Ние сне сме им виновни, че не спазват закона.
    
Все пак държа да се отбележа, че съставът на Централната избирателна комисия (ЦИК) е избран и назначен от Румен Радев, а само четири човек са от ГЕРБ.

Та като казват от ДБ, че ГЕРБ са им виновни за всичко, то да знаят, че 11 човек от състава на ЦИК са от партиите на протеста.

Христо Иванов и Атанас Атанасов да знаят, че ще имат 4 гласа от ГЕРБ, за да могат да се явят на изборите, иначе ще се оплакват, че някой им пречи, а те трябва да си изконсумират провала на това, което правиха последните месеци в парламента“, категоричен бе лидерът на ГЕРБ.

Той коментира и здравната криза и високата К-19 смъртност у нас: „Само за 5 дни умряха 500 българи – 10 пъти повече от миналата година по времето на най-голямата криза, когато в света нямаше лекарства и ваксини. Това безобразие на Радев и Кацаров доведе страната в състояние, в което цяла Европа се радва на мачовете, а нашите стадиони са затворен. Гинем от некадърността им“.

Четете не само Винету, а и законите“, призова Борисов.

Той обаче обяви, че има една голяма новина от петъчния ден: „Те е 85% добра и 15% лоша. Новината е Планът за възстановяване и устойчивост.

Добрата е, че предложението на Кирил и Асен не са приети, а 85% е от нашия план. Защо им трябваха шест месеца, за да се мотаят? Защото трябваше да защитят корпоративни лобистки интереси

Лъжат, ама лъжат както си трябва. Чудовищен хаос, чудовищна инфлация – това е „доброто“ управление на Радев и служебния му кабинет.

От една страна конспирациите, в които спрягат ГЕРБ, ме радват. Че ние ако можем да правим такива неща, то в Европа ще ни вземат, за да им кажем как се правят нещата.

Аз съм учуден от наглостта им.

Пак няма да направят правителство. Защото няма отговорни парии, няма сериозни хора“, категоричен бе бившият премиер.

Той заяви, че партията му е по-силна и мобилизирана от всякога, въпреки терора на Бойко Рашков.

Борисов допълни, че е оптимист, че българските граждани няма да позволят да продължи да се случва сегашното политическо положение.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!