Кандидатът за депутат за София-област от коалиция ГЕРБ-СДС Николина Ангелкова се срещна с представители на бизнеса в Етрополе. Компания й прави бившият вътрешен министър и също кандидат за народен представител Младен Маринов.

Ето какво написа във Фейсбук ексминистърката на туризма:


С водача на листата на ГЕРБ-СДС за София област Младен Маринов и с кандидата за народен представител Марин Маринов разговаряхме с представители на бизнеса от Етрополе вчера.

Пред тях заявих, че водещ приоритет на политиката ни за регионално развитие е създаването на икономически силни и устойчиви региони, защото само така можем да постигнем увеличаване на качеството на живот на българските граждани от малките населени места. Това е и начинът хората да останат да работят по родните си места, а не да са принудени да се концентрират в големите градове в търсене на заетост.

През последните години направихме мащабни инвестиции и за подобряване на екологичната инфраструктура и положихме усилия за надграждане на законодателството и засилен контрол във всички сектори на околната среда. С Марин Маринов посетихме и стадиона в Етрополе, който привлича жителите на общината с прекрасните си условия за спорт.

С водача на листата на ГЕРБ-СДС за София област Младен Маринов и с кандидата за народен представител Марин Маринов...

Публикувахте от Nikolina Angelkova в Събота, 27 март 2021 г.