Кандидатът за депутат Николина Ангелкова посети село Мусачево, за да отчете стара на ремонта на пътя Мусачево-Елин Пелин.

Ето какво написа във Фейсбук бившата министърка на туризма:

Радвам се, че стартира ремонт на пътя Мусачево- Елин Пелин. С водача на листата на ГЕРБ-СДС за София област Младен Маринов и с кандидата за народен представител Васил Цветков бяхме в село Мусачево.

Днес пътното управление на Софийска област докара машините и тежката техника, с които започна рехабилитацията на 2,6 километровата пътна отсечка, съобщи Младен Маринов. Ще продължим да инвестираме в пътната инфраструктура и в по-малките населени места, защото само така можем да осигурим по-добра свързаност. Наличието на качествени пътища е начинът за привличане на инвестиции.

С Младен Маринов посетихме и новия консултативен кабинет към местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни в град Костинброд.

Офисът ще служи и за инициативи, свързани с кампанията "Живей чисто!" Кампанията е създадена от община Костинброд съвместно с Комисията за противообществени прояви, целта й е ограничаване на употребата на наркотици, алкохол и тютюнопушене с апел към всички, и особено към младите хора, да живеят без зависимости.

Радвам се, че стартира ремонт на пътя Мусачево- Елин Пелин. С водача на листата на ГЕРБ-СДС за София област Младен...

Публикувахте от Nikolina Angelkova в Понеделник, 29 март 2021 г.