Приятели,

Завършва една тежка и трудна кампания. Кампания, проведена в безпрецедентните условия на световната пандемия от COVID-19 и на страхове за най-ценното, което имаме – човешкия живот, даден ни от Бога.


Но въпреки трудностите, които съществуват и ни предстоят, аз съм изпълнен с вяра. През последния месец проведох стотици срещи, слушах Ви внимателно, видях какво е направено. Питахте ме, отговарях. Обещавах само неща, за които съм сигурен, че ще успеем да свършим. Разяснявах какво още ни предстои - работа, работа, работа.

Това заяви във "Фейсбук" бившият министър на МВР и кандидат депутат от ГЕРБ Младен Маринов. 

И допълни:

"Опонентите ни се изправиха срещу нас не с програми, а само с обидни квалификации. Но ние не обидихме никого. Не разнасяхме черни савани. Не вдигнахме юмруци срещу никого.

Като полицай на улицата срещу мен много пъти са вдигали юмруци и, повярвайте ми, това на никого не носи нищо добро. Много пъти са ме обиждали, но винаги съм знаел, че именно ние с колегите сме последната преграда пред беззаконието. Отвъд нас винаги са били хаосът и безнаказаността.

В тази кампания ГЕРБ и СДС отново бяха сочени за врага. Но аз Ви видях – Вие не сте и не можете да бъдете враг на никого. Вие просто искате да живеете по-добре. Независимо дали сте от проспериращите общини в София област или планинските градчета и селца в родния ми край.

Искате да имате водопровод, по който да идва чиста вода за семействата Ви, или да имате добри пътища до близкия град или столицата. Искате по-добро здравеопазване и образование. Искате сигурност за Вас, за Вашите деца и възрастни родители. Все неща, които ние досега сме правили и знаем как да Ви гарантираме и през следващите 4 години. Защото имаме реални решения за тях.

Видях и колко много сте. Не мисля, че партия, която има подкрепата на един милион българи, работи против България. И тези, които не го вярват, ще го видят в неделя. Убеден съм!"

 

Приятели, Завършва една тежка и трудна кампания. Кампания, проведена в безпрецедентните условия на световната пандемия...

Публикувахте от Младен Маринов в Петък, 2 април 2021 г.