„В сегашния момент правителството на Бойко Борисов, е в постоянна готовност и предприема адекватни действия за овладяване на кризата, предизвикана от разпространението на пандемията от COVID-19″, обяви бившият вътрешен министър Младен Маринов в Своге по време на представянето на листата на ГЕРБ/СДС за София-област.

Според него „тази криза е непредвидима и няма държавен ръководител в света, който да даде точна прогноза как и кога ще завърши тя“.

„Ние се учим, както се казва, в боя, и го правим добре. Бойко Борисов е лидер, който има авторитет в Европа и в света. В тези трудни моменти ние се нуждаем от такъв лидер, за да можем да стоим наравно с нашите европейски партньори“, поясни Младенов.

„Тази сутрин гледах предизборен дебат по една от националните телевизии и видях кои хора претендират за управлението.

Направи ми впечатление, че те не говореха нищо за стратегическото развитие на страната, не говореха за икономическите мерки и за здравеопазването, а се занимаваха с лични нападки и си доказваха един на друг кой кой е.

Може би, те още не са разбрали кои са самите те, а искат да управляват страната. Представете си, когато тези хора влязат в управлението, какво ще настъпи“, каза още Младен Маринов пред симпатизантите и избирателите на ГЕРБ и на СДС в Своге. 

БЛИЦ уточнява, че във въпросния предизборен дебат, за когото Маринов говори, участие взеха Татяна Дончева, Цветан Цветанов и Атанас Мангъров.