„Официално обявявам, че на предстоящите парламентарни избори на 4.04.2021 година ще бъда кандидат за народен представител от листата на ПП „Републиканци за България” с лидер Цветан Цветанов”. Това обяви в личния си профил в социалните мрежи скандалният репортер от Северозапада Христо Гешов.

Извратеният репортер споделя, че поканата да се включи в изборите е дошла от водача на плевенската листа Владислав Николов, който пък на 24 февруари напусна парламентарната група на ГЕРБ и прекрати членството си в партията, за да оглави списъка с кандидати за плевенски народни представители от ПП „Републиканци за България”.

След няколко години пред обектива, в търсене на истината, проведени редица журналистически разследвания, зададени хиляди...

Posted by Христо Гешов on Monday, March 1, 2021

Журналистът Гешов е под №10 в листата на „Републиканци за България” в 15 МИР-Плевен, което го прави на практика неизбираем. Той е публикувал и целият списък с кандидатите от плевенския регион. 



На 14 май 2019 г. беше обявен за национално издирване, но още следващия ден беше открит. Няколко дни по-късно Гешов се появи в жълтите новини заради скандални негови клипове, открити на платформата PornHub.

На единия от скандалните клипове Гешов ближе тоалетна чиния, а на друго си бърка в ануса, след което си облизва пръстите. Той обяви, че видеата са незаконно отмъкнати от неговия телефон и разространени в порно сайтове, за да го уязвят.

За нищо на света не отваряйте това видео! (+21) Отврат: Скандален клип показва как „разследващият журналист“ Христо Гешов ближе тоалетна чиния!

Гешов е имал период, в който е бил пазен от полицията, заради отправени срещу него заплахи.