„Един въпрос започва да отеква все по често в Народното събрание! Всеки ден с колеги и граждани питаме: Къде е Явор Божанков?“. Това пише в профила си във Фейсбук депутатът от ПП Александър Дунчев.

Той уточнява, че Божанков е от младите членове на БСП, който подобно на Крум Зарков, остро заяви позицията си срещу връщането на хартиената бюлетина.

„…и като резултат по диктаторски бе изключен от Правната комисия в НС, а вече месец не сме го виждали и в зала!! И за това нека да подкрепим младежкото БСП, които днес се обявиха срещу връщането на хартиеното гласуване, и да призовем партията-столетница да върне Явор Божанков, вместо да връщат хартиената бюлетина, която е на път да прогони всички млади българи не само от политиката, но и от България!“, завършва той.

Депутатът от БСП Явор Божанков разкри локацията си. Социалистът не е изпратен от другарите си в Сибир, каквото съмнение се породи от групата на „Продължаваме промяната“, а е на топло сред кактуси.

Божанков публикува видео във Фейсбук сред пустинните растения, оглеждайки се на фона на песен от „Розовата пантера“. Социалистът потвърди, че се намира в Америка, както обяви преди дни колегата му Георги Свиленски, за да обучава млади социалисти.

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук