Блогърката Пейдж Райс от Марстън Грийн, Англия, се е отправила на гости на приятеля си в Ливърпул. Докато пътуват заедно през тунела Куинсуей, влюбените попадат в ужасна катастрофа, при която се сблъскват с такси.

Двойката веднага е откарана в близката болница. Лекарите все още се борят за живота на момчето, но Пейдж умира няколко часа след инцидента.Скърбящата майка Клеър Райс е разказала пред BirminghamLive, че само няколко седмици преди инцидента дъщеря ѝ е размишлявала за смъртта си. Сякаш усещайки нещо, момичето се е опитала да предупреди и утеши майка си предварително.

"Наскоро с Пейдж говорихме за смъртта и тя каза, че ако умре, трябва да помня, че е живяла пълноценно. И това е точно така", казва майката.


Загиналото момиче заедно с майка си и своя брат

Около 17 000 души са абонирани за акаунта в Instagram на Пейдж и когато новината за кончината ѝ достига до читателите, коментарите веднага са залети с послания за подкрепа. Според майката на момичето това ѝ помага да преодолее мъката си, пише "Мирър"."Тя наистина беше най-красивото момиче с най-широка усмивка, заразителен смях и златно сърце. Ако бяхте приятел на Пейдж, тя щеше да ви обича с всяка своя фибра и да бъде до вас, когато имате най-голяма нужда от това", споделя Клеър Райс.

Превод и редакция: БЛИЦ