Състоянието на карнобатския бизнесмен Яни Лолов, който пострада при тежката катастрофа на входа на града, причинена от 18-годишен шофьор Ахмет, е стабилно, животът му не е в опасност и по чудо се е разминал от инцидента само с леки травми. Това съобщиха близки на семейството му, цитирани от Флагман.бг.

Тази сутрин от полицията информираха, че един от двамата пътуващи в колата е с четири счупени ребра и опасност за живота, транспортиран е до „Пирогов”.

„В Сливенската болница действително твърдяха, че има не четири, а три счупени ребра, закарахме Яни в „Пирогов”, където му направиха снимка, детайлни прегледи и се установи, че няма счупвания, а само леки травми. За щастие няма нищо опасно. Преживял е стрес и се е разминал сравнително леко”, каза приятел на семейство Лолови.

Яни е със счупена дясна ръка, има и други наранявания, но те са по-незначителни.

БЛИЦ припомня, че Яни пострада, след като 18-годишния Ахмет Алиш блъсна Мерцедеса на брат му Вангел челно, а луксозната лимузина се заби в мантинелата отдясно, където е седял Яни. Той реално е бил затиснат в автомобила и пострадал най-тежко при ПТП-то.


ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!