Още в сряда жена помоли за съдействие относно изясняване на самоличността на загиналите млади жени в тежката катастрофа в София. Антоанета Куюмджиева е близка на семейство, което издирвало дъщеря си.

Роднините загубили връзка с нея след инцидента. Звънели са на болници, в 4 РПУ, препращали са ги към КАТ. От тези институции им казали единствено, че инициалите на загиналото момиче и дъщеря им съвпадат. По-късно името се е потвърдило.

"Единствено от Пътна полиция получихме съдействие. Надявахме се една от жертвите да не е нашето момиче. Много бяхме близки. В шок съм", това обясни пред Нова тв Антоанета, която е приятелка на семейството на едно от момичета, загинало на столичния булевард "Черни връх", където Георги Семерджиев ги помете с колата си.

Жената разказа, че във вчерашния ден тя и семейството са звънели на всички институции, за да търсят момичето, но от никъде не получават информация.

"Искаме правосъдие. Никой не заслужава да умре по този начин. Това са деца", хлипа Антоанета.

"Тя се прибираше и трябваше да се види с моята дъщеря. Аз я видях няколко часа преди това. Тя беше прекрасно дете. Ще ни липсва много", каза жената.

"Този човек - шофьора достатъчно Господ го е наказал, но трябва да има и правосъдие", заключи тя.

Зам.-директорът на Националната следствена служба Ясен Тодоров заяви, че вече е повдигнато обвинение на Семерджиев.

"Малко преди полунощ беше приведен в  ареста на бул. "Г.М. Димитров". Обвинението му предвижда затвор от 5 до 20 години", поясни той.  

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!