Георги Фиков е 20-годишният шофьор, помлял с лъскавото си "Порше" друг автомобил на пътя  Ахтопол-Царево, пише "Флагман". 

Тежкият инцидент стана около 20 часа снощи.

Поради загуба на контрол самостоятелно катастрофира "Порше 911 Турбо", със софийска регистрация, управляван от 20-годишния Георги. Лъскавото возило с бясна скорост напуска пътното платно вдясно и се удря в намиращия се на крайпътна отбивка лек автомобил "Рено Меган Сценик", със софийска регистрация, който след удара, се преобръща на дясната си страна.

20-годишният Георги Фиков е получил натъртвания и охлузни рани. Той е откаран в УМБАЛ – Бургас и е прегледан, след което е освободен за домашно лечение. Тестван е за употреба на алкохол и наркотици, а пробите са отрицателни. Взета му е кръв за химичен анализ.

Двете коли са смачкани до неузнаваемост.

Проверка на медията е установила, че скъпата кола, с която 20-годишният Георги предизвикал мелето, е лизингова и е вписана на неговото име.

Младият шофьор явно има афинитет към високите скорости и скъпите коли. През 2021 г. той се похвалил с лъскав син "Мерцедес" - подарък за 19-ия му рожден ден. Тази година пък вече фучи из цяла България с "Порше".

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук