Бясна каскада е направил шофьор на БМВ на детелината на бул. "България" и "Околовръстен път" в София. От кадри, заснети от очевидци, се вижда, че шофьорът е обърнал колата си по таван. 

Това се е случило на локалното шосе посока Бояна-Младост. 

Най-вероятно, причината за инцидента са недостатъчни умения по време на шофиране в комбинация с мокра асфалтова настила. Вижда се, че на мястото на инцидента са пристигнали екипи на полицията. 

Информация за шофьора и дали е имал пътници със себе си, както и за тяхното здравословно състояние, и не се съобщава. 

"Там е много коварно и ако си нефелен баш тва се получава . А на мен ми се размина на косъм щот трябваше да заобикалям чичко полицай който най малоумно беше спрял някъв точно на завоя без грам видимост", гласи един от коментарите под видеото.

"Затова на българите пътища с дупки- да е по-красива каскадата", гласи друг.

"Малко дъждец да падне и почват да показват как сА раздават", смята трети. 

"Почне да вали и катастрофите стават множество. Когато почне да вали е най-неприятното, тогава всичкият прахоляк, кал, мръсотия по пътя става на един много хлъзгав кафяв слой и се пързаля МНОГО! Но хората си карат, все едно е сухо. А и гумите на 10 години - не помагат... Карайте внимателно - стигнете живи. Бързането не води до нищо продуктивно, освен да избързате с 20-30 години...", съветва потребител.