Астроложката Светлана Тилкова-Алена направи много интересна прогноза за днешния ден. Според нея Лъвовете да поднесат идеите си, а Девите да се срещнат с началниците си.

Ето какво предрече Алена за всички зодии:

ОВЕН

Налага се да отстранявате щети, нанесени ви от неприятели. Защитете своите професионални интереси. Нямате причина да сте тактични и компромисни, след като ви вредят. Прибързаните действия при обсъждане на делови проблеми и финансови договори ще ви донесат загуби. Начинанията са успешни.

Дар-словото  ви помага да наложите идеите си. Несемейните жени могат да срещнат своята брачен партньор.  Можете да отстоявате позициите  в личен план. Не си внушавайте, че партньора си изневерява. Сексът е желан и от двама ви. Емоцията е водеща, затова сте малко изнервени. 

Тръпката е навсякъде с efbet.com

ТЕЛЕЦ

Денят е успешен, въпреки че сте напрегнати, ако сте търпеливи и не предизвиквате конфликти с вашите колеги, въпреки че умишлено ви пречат да работите спокойно. Не пътувайте. Във ваша полза е да дадете всичко от себе си, за да получите истинското признание, което заслужавате на работното място.

През този ден е добре да се усамотите и да не спорите с родителите на брачния си партньор, ако са решили да ви унижават и да ви доказват колко сте неподходящи за него. По-добре ги изолирайте и не им обръщайте внимание и скоро желанието им да ви уязвят ще изчезне.

БЛИЗНАЦИ

В този ден  се устремете към поставената цел, но се постарайте да не проявявайте излишна амбиция или поне умело прикривайте от околните това, с което ще ги ядосате. Не е добре да губите своите съюзници. Ще се разкрият нови перспективи за работа, но вие имате вече своята цел, която ще следвате.

Веднага се коригирайте, ако нараните интимния си партньор или ако видите, че се дистанцира от вас. Сексът няма да оправи отношенията ви, докато не си възвърнете хармонията и не изясните причините за отдалечаването ви. Контролирайте емоциите си. 

Куп проблеми ще застигат тези 3 зодии през юни

РАК

Вашите знания и опит ще ви помогнат при изпълнението на служебните ви задължения, колкото и да са натоварващи. Вашите колеги са против промените, които имате намерение да осъществите, но днес ще се съгласят с вас. Не бързайте да обмисляте създаване на частен бизнес, само защото някой ви е засегнал, защото денят не е подходящ за целта. В отношенията с любимия си бъдете въздържани в изразяване на емоциите.

Ще си спестите голям скандал. Не пропускайте да споделите чувствата си. Отдайте се на интимни мигове и сексуални удоволствия, само ако желанието ви е взаимно. Ще се заредите със сили, а те са ви необходими. 

ЛЪВ

Поднесете идеите си на вашите колеги, с които може да се срещнете на делови обяд или вечеря. Въпреки напрежението сте в отлично настроение и се чувствате добре, опознавайки ги в друга светлина. На работното си място бъдете умерено активни и не се преуморявайте, но се справете с неотложните си задачи.

Възможна е среща със стара любов, която отдавна не сте виждали. Изкушени сте да се отдадете на сексуални наслади. Ако сте семейни, скъпи жени, ще си създадете сериозни проблеми с брачния партньор, защото старите чувства може да не са угаснали и да пламнат отново. 

ДЕВА

Стабилизирайте постигнатото, ако сте на работното място и при необходимост се срещнете с началниците си, които искат да видят резултатите от поставените задачи. Похвалата им ви радва. Ще направите грешка, ако без да се посъветвате приемете предложение за промяна на работата си. Ще съжалявате още на следващия ден.

Щастието ще споходи семейните жени, но и необвързаните, които днес може да имат познанства и да срещнат голямата си любов. Ако сте сигурни в чувствата си, не пропускайте сексуалните удоволствия с любимия си.

ВЕЗНИ

На работното място не спорете с колегите си и се занимавайте само с рутинната си работа. Ако искате да наложите мнението си, сторете го без агресия. Не отказвайте помощ. Възможни са конфликти с началниците. Здравия разум ще ви помогне да ги предотвратите. Избягвайте изясняване на отношенията.

Звездите не ви съветват да разрешавате лични проблеми. Самотните жени трябва да са внимателни в избора на интимни партньори. Не е изключено днес да срещнете спътника си в живота. Не бързайте да се отдавате на сексуални наслади, ако срещата ви е първата и не сте се опознали. 

СКОРПИОН

Ще се отдадете на обществен живот, но сте притеснени без да знаете точно за какво, причина няма, само си наложете такт и търпение и бедете разумни. Може би това, което правите не ви носи очакваното удовлетворение. Не поставяйте началото на нови задачи, ако не сте сигурни в себе си и не давайте пари назаем на хора, които не познавате.

Способни сте да доказвате чувствата си с щедростта си и скъпи подаръци. Не прекалявайте, защото можете да се окажете влюбени и използвани. Не се опитвайте да купувате сексуални удоволствия, защото със сигурност ще ви разочароват и то задълго. 

Павел Глоба: Животът на 3 зодии вече няма да е същият

СТРЕЛЕЦ

Ще спечелите добри пари, ако се занимавате с търговия и особено ако имате склад за продажба на едро, но бъдете внимателни. Може да оформите договорите, които искате да подпишете през следващата седмица. Ако не преценявате добре новите си делови познати, навлизащи устремно в живота ви, ще си причините  неприятности, само защото сте проявили доверчивост.

Новите ви познати ще се опитат да флиртуват с вас, за да спечелят сърцето ви, дори и ако сте семейни. Не изневерявайте. Силното сексуално привличане ще ви изнерви, но е по-добре да се въздържате от сексуални контакти. 

Кошмарно лято за 3 зодии, чака ги банкрут и раздяла

КОЗИРОГ

Анализирайте разговорите си и осъзнайте грешки си от началото на месеца, защото трябва да ги отстраните своевременно. Обмислете бъдещите си планове без да ги споделяте. Пазете се от импулсивни решения и емоционални реакции, с които ще си навредите допълнително. Няма да ви липсват трудности, ако сте на работното си място.

Трудно ви е да прецените какви хора стоят срещу вас и ще решите, че сте влюбени. Разочарованията от прибързания сексуален контакт няма да закъснеят. Ще се почувствате предадени, затова е по-добре да избегнете интимните мигове. 

ВОДОЛЕЙ

Не взимайте прибързани и необмислени решения в този ден.  Импулсивните постъпки ще отдалечат мига на успешно завършване на задачите ви на работното място. Работете задълбочено, спокойно и уверено. При възможност осъществете отдавна замислено пътуване и го съвместете с друга работа.

Очаквайте романтично приключение. Мнозина ще намерят нови приятели, които могат да се окажат техните спътници в живота. Не се надявайте на романтични мигове и на сексуални наслади, ако сте закъснели от среща с приятелки.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества

РИБИ

Ще ви поднесат нова информация, чрез която да откриете нови възможности за професионална изява, но бъдете внимателни да не е подвеждаща. Ако имате възможност посетете семинар или конференция. Не е изключено да прекратите делови отношения с ваш партньор, с когото работите от години, но той вече е свързан и с вашите конкуренти.

От вас зависи да съхраните хармонията в отношенията с любимия си. Ако сте на ресторант, не си позволявайте флирт с хората на съседната маса. Сексът е от огромно значение за хармонията в отношенията ви днес, но само ако сте сигурни, че няма да ви обвърже за цял живот с обекта на чувствата ви.

Източник: Труд

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук