Астроложката Светлана Тилкова-Алена направи много интересен хороскоп за днешния петък. Според нея денят поднася изненади на Стрелците, а ново начало обещава приходи за Козирозите.

Ето какво предрече Алена за всички зодии:

ОВЕН

Общувате с лекота в този ден. Не пропускайте да създадете нови приятелства. На вашето работно място, не прекалявайте с натоварването и не се преуморявайте, ако се налага да работите. Опитите ви да докажете, че сте незаменими и ще се справите и с най-трудните задачи, няма да са ви от полза, защото заради умората ще започнат пропуските.

Направете необходимите промени в подредбата на дома си, но не без да сте ги обсъдили. Говорете с близките си как точно да го сторите и ако се налага купете нови мебели. Вечерта с добро настроение се отдайте на интимни мигове.

Бонусите са важни! 200 лв. Спорт и 1500 лв. Казино

ТЕЛЕЦ

Запознанства и бъдещите отношения с вашите нови познати ще се окажат полезни и ще ви донесат неочаквана бъдеща печалба. Въпреки това бъдете предпазливи към новите предложения и не проявявайте прекалена самоувереност, че на мига трябва да ги приемете. Ако работите се справяте сами със служебните си задачи.

Не прехвърляйте част от тях на вашите колеги. Не пропускайте почивката  още от тази вечер, за да съберете сили за активна работа. Дарете приятни мигове на близките си и на любимите си. Вечерта си пийнете чаша червено вино и се отдайте на интимни разговори и сексуални удоволствия. 

БЛИЗНАЦИ

И в този ден ще успеете да се справите с трудностите, които ще възникнат неочаквано, често по вина на близките ви или на ваши колеги. Ако сте на ръководна позиция избягвайте критиката, за да не ви напуснат вашите подчинени. Запазете спокойствие и бъдете умерени в поведението си, за да не разочаровате хората от деловото си обкръжение.

Стабилизирайте отношенията с близките си, почивния ден позволява да го сторите с лекота. Не нарушавайте хармонията в дома си заради преумора и инат. Вечерта се постарайте да заслужите интимните мигове и сексуални удоволствия. 

Луд късмет и много пари за 3 зодии през декември

РАК

Непланирани промени, свързани с предстоящ финансов успех объркват плановете ви, но жертвата си струва. Не разчитайте на помощ отстрани. Не позволявайте да ви убедят да си останете у дома и да ви отклонят от важните делови разговори, които е във ваша полза да проведете в този ден.

Намерете най-безболезнения начин, за да наложите мнението си в семейството. Брачната ви половинка има проблеми, които са причина за отказ от сексуални удоволствия. Поговорете без агресия и се опитайте да помогнете. 

ЛЪВ

Стабилността ви ще изиграе важна роля за хармонизиране на отношенията с вашите близки. Ако се налага поработете няколко часа до вечерята върху служебните си задачи. Не давайте обещания, ако няма да ги изпълните. При необходимост бъдете компромисни, защото така ще съхраните добрия тон на работното място.

След обяд ще ви ядосат ваши роднини, които не сте чували от години но ви идват на гости. Не се притеснявайте от появата им,  не бъдете прекалено гостоприемни, защото не идват в дома ви с добри намерения. 

ДЕВА

Нежеланието ви да се съобразите с плановете на вашите близки и с мнението им, ще изнервят обстановката в дома ви. Спешни задачи ви зоват на работно място. Начинанията са нежелателни, колкото и вашите колеги да ви убеждават в техния успех. Предпазвайте се от необмислени финансови разходи и загуби.

От вас зависи да се организирате и да пътувате. Създайте си положителни емоции с вашите близки или с интимната половинка. Вечерта бъдете мили и се отдайте на романтични мигове и сексуални наслади. 

2 зодии стават жертва на измама през декември

ВЕЗНИ

Ако сте планирали пътуване с вашите близки, по-добре го отложете, за да не изостанете със служебните си задължения. В рамките на деня отхвърлете задачите си, а вечерта може да си почивате. На работното място се предпазвайте от грешки, които може да допуснете в бързината.

Не канете гости, дори и приятели, с които имате винаги за какво да си говорите, ако семейството ви иска вечерта да си почивате и да не общувате с външни хора. По-добре се отдайте интимни мигове, на чувствата си и на сексуални наслади. 

СКОРПИОН

Съветът ми е да не се захващайте с нови задачи. Постарайте се още днес да поправите грешките си, без да действате необмислено и импулсивно. Бъдете компромисни. Изнервени сте, че и през деня и вечерта нямате възможност за пълноценна почивка, но не търсете непрекъснато виновни около себе си.

Семейните да не оставят без внимание децата и брачната си половинка, за да не се окажат в един момент без тяхната подкрепа. Несемейните да се отдадат на развлечения, да не се колебаят при покана за дискотека, защото може да срещнат своята половинка. 

СТРЕЛЕЦ

Денят ви поднася изненади. Пригответе се за трудности, особено на работното място. Финансовото ви положение може да се влоши, ако се оставите да ви измамят със спешно участие в инвестиционни проекти. Денят не позволява да подписвате документи. Не проявявайте наивност, която ще ви коства сериозни проблеми.

Не правете опити да промените личния си живот чрез създаване на нова интимна връзка, ако сте семейните или обвързани. Новите завоевания няма да ви донесат очакваното щастие, но може да ви разочароват.

Тези 3 зодии ще открият любовта на живота си през 2023 г.

КОЗИРОГ

Обмислете поредното ново начало, обещаващо ви приходи през месеца. Внимателно започнете подготовката днес, въпреки че ще има забавяне и успеха ще бъде с вас. Разсеяност ви при разговорите с вашите колеги може да е причина за финансови загуби.  Допуснете ли ги трудно ще ги възстановите и виновните ще сте вие.

Следобед в този ден се очертават разправии с близките ви заради непрекъснатата ви заетост, въпреки че сте обещали да сте повече у дома през целия месец. Вечерта се отдайте на романтични мигове, на чувствата си и на сексуални наслади. 

ВОДОЛЕЙ

Налага се да проведете делови разговори, които ще ви проправят пътя към успеха, но няма да от е най-леките и може да ви изнервят. Запазете спокойствие. Вашето усърдието ще подтикне колегите ви да ви подкрепят. Не отказвайте помощта им. Бъдете коректни към тях и също им помогнете, ако ви помолят.

Няма намерение да си дадете почивка и днес и на планираните приятни занимания, защото работите по важни проекти. Близките ви вече се притесняват от вашето отсъствие, а също и от самотата в почивните дни.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества

РИБИ

Денят не ви позволява начинания, но можете да завършите започнатите и изостанали задачи, за които не се изисква много време. Помислете си за бъдеща промяна на работата или за възможностите за допълнителен бизнес. Вечерта отидете на гости с вашите близки. Въпреки възможността за приходи търговците празнично може да претърпят загуби заради кражби, ако не са внимателни.

Избягвайте запознанствата. И днес не разчитайте на късмета си. Вечерта си почивайте. Откажете гостуването и останете с близките си у дома. Не пропускайте възможността за възстановяване на хармонията в отношенията и сексуалните удоволствия.

Източник: Труд

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук