Астроложката Светлана Тилкова-Алена направи много интересен хороскоп за последния ден от тази седмица. По думите й Водолеите да не налагат мнението си, а Рибите ще имат възможности за професионална изява.

Ето какво предрече Алена за всички зодии:

ОВЕН

Промените ви помагат в почивния ден да осъзнаете, че надеждите ви няма да се осъществят според вашите очаквания, но не ви носят вреда, въпреки несбъднатите ваши планове и мечти. В нервността си може да предизвикате загуби на работното място. Служебните ви задължения остават на втори план.

Пазете се от чаровен ухажор, който се опитва да се вмъкне в живота ви, но не защото ви обожава, а за да съсипе вече съществуваща ваша връзка или брака ви, след като не сте предпочели него.

Бонусите са важни! 200 лв. Спорт и 1500 лв. Казино

ТЕЛЕЦ

В почивния ден не бягайте от реалността и не се доверявайте на непроверена информация. Не се изкушавайте да се впускате в поредните необмислени начинания. Откажете се от стремежа си да се самоизтъквате. Не е във ваша полза и да налагате насила мнението си.  

Новите ви идеи се реализират, ако цените помощта на околните и не проявявате ината си. Не са изключени проблеми с мъж, към които изпитвате привличане. Семейните жени, разочаровани от зачестилите проблеми в семейството, са склонни към изневери.

БЛИЗНАЦИ

Занимавате се с привидно безполезни задължения, които са ви наложени насила в почивния ден, но ви носят приходи. Не проявявайте наивност и алчност и не харчете спечелените пари на мига за тото или хазарт, защото успехът не е с вас и няма да ги умножи, а след това ще страдате от безпаричие по ваша вина.

Ще се изложите и ще провалите професионалните си планове за следващата седмица. Желанието да сте отдадени в полза на хората няма да се хареса на близките ви, с които ще се изпокарате. 

Картите Таро вещаят куп пари на 3 зодии през юни

РАК

Уредете си среща с ваш партньор, който в почивния ден може да ви помогне да постигнете професионалните и личните си цели и амбиции. Той притежава достатъчно знания и умее да ви покаже посоката, но и да ви зареди с увереност.

За да постигнете целите си, не си губете времето с безсмислени занимания, а се заемете с поставените задачи. Ще се изострят отношенията с брачния ви партньор, мили дами. Контролирайте емоциите си и не се опитвайте да оправдаете поведението си. 

ЛЪВ

Искате да останете сами със собствените си мисли. Бъдете внимателни, ако в почивния ден се налага да шофирате. Внимавайте да не се окажете под прицела на колегиална омраза. Прикривайте професионалните си стремежите и не дразнете околните, като ги превръщате в свои неприятели.

В семейството ви назрява конфликт, скъпи дами. Изневерили сте и са ви разкрили. Трудно ще намерите оправдание за изневярата си. Не и с проява на агресия. Сексът с брачната ви половинка ще остане задълго само в мечтите ви.

ДЕВА

Намерете компромисно решение в спор с вашите колеги, за да са доволни и да ви подкрепят в този почивен ден. Начинанията са успешни и ще ви донесат ново признание и отлични приходи. Отложете деловите срещи и разговори, ако не са планирани и ви се струват натоварващи.

Имате по-важни задачи. През деня се заемете със задълженията си у дома. Не се заяждайте с близките си. Избягвайте изясняване на отношенията с интимния си партньор. Докажете на любимия, че сексът ви доставя удоволствие. 

Куп проблеми ще застигат тези 3 зодии през юни

ВЕЗНИ

В почивния ден ви вреди ви желанието да поставяте под съмнение мнението на вашите колеги. Бъдете обективни и не проявявайте пристрастност, когато давате оценката си пред ръководството. Работещите в промишлеността и в сферата на услугите не са късметлии.

Да очакват проблеми с конкуренти. Новото ви романтично увлечение може да се окаже разочароващо и да се отдалечите. Вечерта останете с близките си. Не харчете пари за ресторанти с приятели. Несемейните да не си позволяват сексуален контакт.

СКОРПИОН

Некоректност, измами и предателството на ваши делови партньори, на които сте се доверили ще ви разочароват още сутринта в почивния ден. Избягвайте запознанствата. Справяте се отлично със задачите си, а професионалните ви успехи са причина за компромиси от ваша страна.

Не предизвиквайте ръководството с думи, за да не останете без работа. В разговорите с любимите ви не трябва да се прокрадват и най-малките съмнения за изневяра, мили жени. Не ревнувайте без причина. 

СТРЕЛЕЦ

До обед в почивния ден отхвърлете обичайните си задължения и не се мръщете, че да ви неприятни заради продължителното време за изпълнение. Новите задачи оставете за следобед, когато сте се успокоили от постигнатите резултати и отношенията с вашите колеги са хармонични.  

Постарайте се да бъдете толерантни към мнението на колегите си. Не отказвайте предложената ви помощ. Семейните жени да не забравят и себе си и да се заредят с добро настроение. Ново романтично запознанство ще споходи несемейните. 

Жените от тези зодии са най-големите красавици

КОЗИРОГ

Заемете се с вашите най-важни служебни задачи, въпреки че деня е почивен. Пропуснатите възможности за изява в този ден са във ваша вреда, защото успехът е до вас и не е редно да го изпускате в края на месеца.

Огледайте се внимателно около себе си и преценете дали не трябва да създадете нови делови партньорства, без да влагате прекалена емоция и импулсивност при общуването. Самотните жени ще срещнат интересни хора и сред тях може да открият подходящ партньор, но трябва внимателно да преценяват.

ВОДОЛЕЙ

Успехът ви в кариерно отношение изисква да не сте нахални и пробивни и да не налагате мнението си в почивния ден. Бъдете любезни, чаровни и не пропускайте да изявите интелекта си. Ако прекалите с желанието си да въведете ред и с педантизма си на работното място, ще усложните отношенията си с вашите колеги.

Преди да пристъпите към изясняване на отношенията с интимния си партньор, осъзнайте грешките в поведението си. Семейните жени могат да се отдадат без притеснение на интимни преживявания.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества

РИБИ

Полезни нови знания, придобити в почивния ден, ви обещават нови възможности за професионална изява. Засилва се вашата чувствителност. Имате намерение да смените частично деловото си обкръжение, защото сте преценили, че имате врагове, които искате да отдалечите.

Колкото по-бързо се приберете днес при любимия си, толкова по-голяма е гаранцията, че ще се отдадете на чувствата си. Обидени сте на интимния си партньор, че сексуалният ви живот не отговаря на желанията ви.

Източник: Труд

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук