Астроложката Светлана Тилкова-Алена направи много интересен хороскоп за първия ден на август. Според нея ще има нов пост за Лъвовете, а Девите ще бъдат под ударите на измамниците.

Ето какво предрече Алена за останалите зодии:

ОВЕН
Ако сте прозорливи в този почивен ден, може да извлечете полза от информацията, която ви поднасят, но преди това проверете всичко и сами, за да не се окаже подвеждаща. Може да се наложи целия ден да сте на вашето работно място. Не бъдете агресивни, ако ви предизвикат да водите спор по политически въпроси.

Не е изключено да ви провокират нарочно, особено ако членувате в политическа партия или заради ваши лични причини сте започнали да се занимавате с политика. Вечерта организирайте приятно гостуване или пътувайте с близките си, за да се разтоварите. Постарайте се да повярвате в чувствата на партньорите си. Най-добрият начин за доказване на любовта ви е отдаването на незабравими сексуални изживявания. 

ТЕЛЕЦ
Разчитайте преди всичко на материални успехи, идващи от приходи, които сте заслужили, а не ги получавате даром. Ако в почивния ден ви споходят неочаквани проблеми, приемете, че са заради поощрението, което получавате. Не се ядосвайте. Не спорете с колегите си. Ако премълчите и проявите такт ще спечелите уважението им и ще издигнете авторитета си.

Не бъдете разточителни. Очаквайте нови запознанства и неочаквани и незабравими романтични приключения. Семейните жени да не изневеряват. Желанието да изживеете сексуални наслади с друг партньор, днес ще е повод за неразрешими проблеми с брачния партньор. 

Тези 3 зодии имат сериозни проблеми с алкохола

БЛИЗНАЦИ
Бъдете отговорни към постъпките си на работното място. Емоцията в почивния ден ви пречи да се съобразявате с колегите си. Вредите на отношенията си, въпреки че ваш колета също има принос, защото постоянно е готов да ви упреква за нещо. Ако днес ви предстои делово пътуване, проверете отново дали всички ваши лични и служебни документи са изрядни.

Отидете на гости или си поканете приятели у дома. Самотните жени ще получат признание и успех в личния живот. Вечерта сте уморени. Искате да да избегнете секса, но той ще ви разтовари от напрежението и умората. 

РАК
В почивния ден се радвате се на успехи в личния и в професионалния живот, но ви съветвам да направите реална оценка на пасивите и активите от сделката, която завършвате след броени дни, за да сте сигурни, че няма да се окажете с финансови проблеми. Не бива да уговаряте заеми.

Въздържайте се от всички делови разговори, които могат да ви навредят. Чувствата ви са споделени и хармонични. Бъдете внимателни и не се поддавайте на авантюри, за да не съсипете хармонията в отношенията си. Няма как да сте щастливи в леглото и да си доставите сексуални удоволствия, ако непрекъснато проявявате претенции към партньора си. 

ЛЪВ
Не противоречете на колегите си, въпреки че в почивния ден са на мнение, което не ви допада. Следобед се постарайте да работите без да се разпилявате. Не са изключени технически проблеми, които блокират работата ви. За ваша изненада в този ден може да ви предложат назначение на нов пост, който ви позволява да се развивате в нова посока.

Обмислете в детайли предложението. Личните ви отношения могат да се нормализират. Интимния ви партньор се съмнява в чувствата ви. Не вярвайте на интригите, с които се опитват да ви накарат да изневерите, отдавайки се на секс с малко познати партньори. 

ДЕВА
Днес, въпреки че денят е почивен, сте притеснени от новината, че имате да изплащате разплатени отдавна задълженията. Внимавайте, защото може да се окажете под ударите на измамници, които "привидно законово" целят да ви измъкнат пари. Направете спешна среща с адвоката си.

На вашето работно място трудностите са преодолими. Не отказвайте помощта на по-знаещ от вас колега. Радвате се на стабилност в семейния живот и хармония в отношенията. От вас зависи да ги съхраните. Не пропускайте да се отдадете на интимни мигове с брачната си половинка или любимите си хора. Сексът ще ви се отрази добре. 

Ето кои са 3 най-завистливи зодии, внимавайте с тях!

ВЕЗНИ
Ще се наложи да се занимавате със служебни проблеми, които в почивния ден са породени от грешка на ваш колега, но е бързо поправима и проблема - решим. Не реагирайте болезнено на критичните забележки, които не са насочени към вас и се примирете с поставената ви задача, защото ще ви помогне да блеснете с възможностите си.

Въпреки вашето добро желание да се справите с трудностите в личния ви живот, които сте предизвикали сами сте обзети от нервност и женски инат. Вашият брачен партньор е разочарован от поведението ви и ще ви накаже с отдалечаване и липса на сексуални удоволствия.

СКОРПИОН
Днес, в почивния ден, сте в добро настроение. Предстои ви професионален подем. Завършете започнатите задачи и се подгответе добре, като отново проверите правилността на намеренията си, за старта на планираните начинания. Не се поддавайте на желанието си да работите до късно. Проверете отново счетоводните си документи.

Ще ви изненада романтично запознанство, но не бързайте да се влюбвате, защото последствията ще са неприятни. Бъдете искрени и нежни с любимите си хора, ако искате да изживеете приятни сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ
По ваша преценка подкрепете роднините си или ги откажете от намерението им да започват собствен бизнес, но ако целят финансова помощ се съгласете ако  сте финансово стабилни и ако сте убедени, че са годни да го развиват и не се очертава провал и за тях и за вас. Не давайте заем, при липса на свободни пари.

Постарайте се да отхвърлите задълженията си до обед и да си дадете почивка след това. В личен план не очаквайте спокойствие, защото ще създадете конфликт с необмислени приказки и хвалби за флиртове и изневери. Постарайте се да разберете, че интимния ви партньор няма желание за сексуални удоволствия. 

Датата ви на раждане разкрива огромна тайна за бъдещето ви

КОЗИРОГ
Предстои ви труден почивен ден. Очакват ви изпитания, които ще ви помогнат да откриете нов начин за разрешаване на личните ви проблеми, но търпението е задължително. Разрешаване и на служебни проблеми ще ви изнерви до обед. Отложете деловите срещи и разговори, защото няма да сте достатъчно концентрирани и може да допуснете грешки.

Пазете се от проблеми у дома. Отношенията в семейството ви са хармонични, мили жени. Не налагайте мнението си и се отдайте на романтични мигове. Сексът ще ви разтовари от напрежението и ще ви помогне да си възвърнете хармонията в отношенията. 

ВОДОЛЕЙ
Днес, в почивния ден, се предпазвайте от рисковани начинания, за да избегнете финансовите загуби. Не е желателно да пътувате. Откажете се от желанието си да започнете ремонти и да връщате пари. Отложете домашните задължения, дори и са стигне до разправия с вашите близки. На работното си място на всяка цена се заемете със задачите си.

На несемейните жени Съдбата поднася шанс за романтично запознанство, но след това дълго ще доказват сериозността на своите намерения. Сексуалните контакти със случайни партньори могат да доведат до нежелана бременност и бъдещи проблеми.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества

РИБИ
Обмислете намерението си да се заемете с начинания, които може да се окажат доходни. Ако прецените, че е във ваша полза и ще си спестите умората, променете начинът си на работа. Не бъдете прибързани, за да не допуснете грешки, които въпреки почивния ден ще отдалечат във времето плановете ви.

Не е изключена среща с ваши съдружници, ако имате общ бизнес, но не бива да сте прекалено разговорливи и доверчиви. Личните отношения са затруднени, мили жени. Вечерта очаквайте сцени на ревност, ако не сте се прибрали навреме и не сте изпълнили обещанията си за пътуване със семейството. Естествения завършек на деня са сексуалните удоволствия, които ще ви доставят взаимна наслада.

Източник: Труд