Астроложката Светлана Тилкова-Алена направи много интересен хороскоп за днешния ден. Според нея Лъвовете ще имат семейни проблеми, а щастливо събитие ще зарадва Девите.

Ето какво предрече Алена за всички зодии:

ОВЕН

Очаквайте поредната новина за финансови постъпления. Пред вас ще се разкрият неочаквано нови перспективи за професионални изяви. Отнасяйте се предпазливо към предложенията, които не ви вдъхват доверие. За всички, които работят в сферата на банковото дело и финансите денят изисква да не подписват финансови документи, свързани с инвестиции.

Следобед ви очаква незабравима романтична среща. Несемейните жени ще осъществят ново запознанство, което може да се окаже търсената любов. Сексуалните ви контакти трябва да са добре преценени, за да си спестите заболяванията на половата система и инфекциите.

Бонусите са важни! 200 лв. Спорт и 1500 лв. Казино

ТЕЛЕЦ

Организирайте по различен начин работата си. Ако заемате ръководен пост в държавна или собствена фирма и сте агресивни, рискувате да развалите отношенията с подчинените си. Напрежението, което сте създали на работното място, може да се запази за дълго. В поведението си се придържайте към коректност и проявете такт и разбиране към колегите си.

Не се отказвайте от приятните романтични мигове, които са ви подготвили любимите ви хора. Подарете им цялата си обич. Сексът ще ви достави взаимна наслада. За да сте спокойни, изключете телефоните си и се отдайте на чувствата си.

БЛИЗНАЦИ

Обмисляйте добре действията си, а едва след това преценете дали сте готови да се заемете с постигането на поставената цел. Очаква ви финансов успех. Не споделяйте идеите си и впечатленията от постигнатото дори и с коректните си делови партньори, защото сами ще си създадете проблеми заради опити да ви отнемат идеята.

Опитите ви да спечелите сърцето на чаровен мъж ще се окажат напразни в този ден, защото чарът не е гаранция за почтеност. Не се опитвайте да го привлечете с подаръци, а ако ви обърне внимание, на бързайте да се отдавате на интимни мигове. 

РАК

Съобразете се с изискванията на работното място, които играят важна роля за създаване на добри колегиални отношения. При необходимост бъдете компромисни. Завършете отдавна отлагани задачи и изпълнете дадените обещания. Внимавайте със запознанствата особено в деловите отношения.

Интимните ви партньори са се отдалечили, заради съмнения, че им изневерявате. Не се опитвайте да се сдобрявате в леглото, защото дори и да се стигне до сексуален контакт, той няма да оправи отношенията ви.

Ужасен юни: 3 зодии да се готвят за куп проблеми и драми 

ЛЪВ

Сутринта ще ви притеснят семейни проблеми, неразрешени предишните дни, въпреки че имахте тази възможност. Отложени делови задължения изискват да се заемете незабавно с тях. Проведете планираните разговори. Не проявявайте ината си на работното място, ако искате да избегнете скандалите и изясняване на отношенията.

Изпълнени сте с желание да сте обичани. За съжаление не сте доказали на интимните си партньори, че споделяте чувствата им. Ако имате желание за сексуални удоволствия, но интимния ви партньор е дистанциран, не настоявайте. 

ДЕВА

Служебните разговори и общуването с ръководството са успешни, ако не ви ядосат неочаквани разправии, които могат да съсипят доброто ви настроение. Ще ви изненадат с новина за щастливо събитие, свързано с личния ви живот. Ако ви предложат делово пътуване, което трябва да осъществите днес, не го отказвайте. От сутринта ви е обзела ревност.

Глождят ви съмнения във верността на вашите любими. С подозрения нищо няма да постигнете. След разправията през деня не се надявайте, че ще имате приятни интимни изживявания.

Тамара Глоба: 2 зодии удрят джакпота през юни

ВЕЗНИ

В никакъв случай не се заемайте с нови задачи под влияние на емоцията. Стабилизирайте постигнатото до момента, хармонизирайте отношенията с колегите си. Не влизайте в спор с никого на работното място, дори и ако твърденията ви са правилни. Приемете и мнението на колегите си, обсъдете го, а след това вземете крайно решение.

В семейството ви назрява конфликт. Изневерили сте и са ви разкрили. Трудно ще намерите оправдание за действията си. Не и с проява на агресия. Сексът с брачния ви партньор ще остане само в мечтите ви. Не се домогвайте до това.

СКОРПИОН

Пригответе се за неочаквани, но закономерни затруднения на работното място и в личните отношения, предизвикани от странични фактори. Финансовото ви състояние може да се влоши. Предпазвайте се от измами при деловите разговори. Следобед сте в добро настроение и ще постигнете целите си. Звездите ви предпазват от неочаквани проблеми в личния живот.

Отдалечили сте се от любимите си хора. Опитайте се да създадете романтична обстановка и да възвърнете у партньора си желанието на сексуални удоволствия.

Тежки дни и много мъка за 3 зодии през юни

СТРЕЛЕЦ

Сблъсквате се с трудности, породени в семейството. Денят ви носи материални успехи, затова не пренасяйте проблемите и на работното си място. Ако ви предложат допълнителни задачи, не ги отказвайте. Прочетете отново, но без да подписвате подготвените договори и финансови документи.

През целия ден сте уморени и нямате желание за развлечения с любимите си хора. Не пропускайте романтичните мигове, защото ще съжалявате. Колкото и да сте уморени, сексът ще ви зареди с нови сили и ще остави незабравима следа у вас.

КОЗИРОГ

От сутринта сте странно агресивни към колегите си. Време е да видите себе си отстрани и да осъзнаете, че поведението ви е дразнещо, нещо нетипично за представители на Везните, с претенции че за вас са важни красивите отношения, думи и дела. Извинете се. Осъзнайте колко неприятни сте били, само защото искате да получите по-високо професионално признание.

Вечерта си останете у дома и се успокойте след напрегнатият ден. В отношенията с любимия бъдете въздържани в изразяване на емоциите. Семейните жени ще изживеят незабравими сексуални удоволствия. Не изневерявайте!

ВОДОЛЕЙ

До обед поставете началото на нови задачи. Помислете за обогатяване на бизнеса си. Ще получите дългоочаквана информация от деловите си партньори. Прибързаността ви вреди. Следобед не се обвързвайте със сериозни обещания, ако са свързани с бъдеща съвместна търговска дейност, за да не претърпите загуби.

Неуспехите през деня ще се отразят на отношенията ви в семейството и с любимите ви хора. Рискувате да ги отдалечите от себе си. Вечерта се постарайте да си създадете незабравими мигове и да се отдадете на сексуални удоволствия, за да се сближите отново.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества

РИБИ

Делова среща последвана от хубави новини, ще предизвиква очаквани, малки, но перспективни промени в живота ви, ако не допуснете странична намеса да осуети работата ви. Професионалните ви изяви да впечатляващи. Разговорите за кредитиране на бизнеса ви са успешни. Внимателно обмислете каква сума ще искате.

От сутринта сте в добро настроение и имате възможност да докажете чувствата си. Не оставяйте без внимание любимия, ако сте си у дома, пригответе вкусен обяд и вечеря. Не отказвайте на партньора си сексуалните изживявания.

Източник: Труд

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук