14 слънчев ден –  Ден за любов и радост, за покровителство на животните. Посвещава се на душите на всички живи същества. Това казва за tribune.bg астрологът Ивелина Пенчева.

Тотем – Крава, символ на плодородието, хармонията и красотата, която ще спаси света.


Жените от тези зодии са в състояние да подчинят и най-големия мачо

Добре е да се правят материални планове сега, да се погрижите за земните блага. Денят е добър за парични операции, за покупки, за строителни работи. Препоръчва се да натрупвате знания, да бъдете в приповдигнато настроение и да се отдадете на активна почивка.

Денят е посветен на всички страдащи души. Проявявайте повече любов, доброта и внимание към околния свят, към всичко живо – хора, растения, животни. Обезателно помагайте на нуждаещите се от помощ.

Жените от тези зодии пленяват с лекота сърцето на всеки мъж, но винаги са сами


Особено се препоръчва да ухажвате, да се грижите и да нахраните животните, включително бездомните. Хубаво е в този ден да си вземете домашен любимец у дома.

Ден на мира и съгласието. Подходящо време за помирение. Добре е да раздавате подаръци, да подавате милостиня, хляб и да се молите за душите на починалите. Спомнете си за своите близки и отправете молитва за тези, които са напуснали този свят, запалете им свещ.  

Жените от тези зодии не са нещо особено, но моментално пленяват мъжете с...

Не приемайте навътре това, което ви се случва в този ден. Всичко отминава. Не нарушавайте хармонията, недейте да спорите, не внасяйте хаос в света.

Приветстват се тишината и спокойствието. Не нанасяйте обиди и оскърбления на никое живо същество включително на животните. Не е време за активни дела и за важни решения.

Не общувайте с хора, които не ви харесват и са ви неприятни. Земята не бива да се осквернява: да се плюе, да се уринира, да се издухва носа, да се хвърля боклук.

Диета – Добре е да се ядат млечни продукти, да се опече хляб, баница. Подходящо е още да се консумират орехи, ядки. Категорично се забранява да се яде телешко месо и други месни продукти.

Облекло – Откажете се от натурални кожени дрехи, якета, шуби. Носете зелената гама. Избягвайте пъстри и крещящи цветове.

Знамения – За знамения не се следи в този ден особено, но ако ви се умилкват животни, това е знак за небесна защита.

Жените от тези 4 зодии никога няма да дадат втори шанс на бившия си

Лошо е да се окажете свидетели на катастрофа, да видите кръв, да се порежете – предупреждение за грешки, които могат да доведат до усложнения.

Ако ви се нахвърлят животни, това означава, че вашият път е погрешен. Ако те нападнат дете, това е знак за родителите, че детето е лишено от защита.

Сънища – Неясни сънища не се тълкуват. Ярките сънища се сбъдват много бързо. Ако в съня си ядете, пиете, видите мляко – знак за просперитет. Да видите кръв – знак за тежка болест.

Числа на деня – 14, 24, 83