Преди обед Луната прави опозиция с Нептун. Това може да ви направи доста разсеяни, все още сънливи и отпуснати. Трудно ще се включите в ритмите на новата трудова седмица. Отклоняване от професионалните задължения.
Води до сантименталност и мечтателност. Ако изпитвате душевна неудовлетвореност, то тя ще ви доведе до тревога, безпокойство, тъга.

Следобеда тригона на Луната с Плутон ще стабилизира обстановката. Хората ще станат по-решителни в действията си. Носи приятна емоционална възбуда.

Луната е в знак Дева. Време, в което човек се замисля за своето здраве и за режима си на хранене. Хората изпитват подсъзнателно желание за поддържане на ред и чистота в мислите, действията и около себе си. Подходящо за оформяне на парични документи. Развитие на търговията на дребно. Да се използват повече плодове и зеленчуци. Подходящо за козметични процедури. Не е подходящо за покупко-продажба на недвижимо имущество.

Четете в новата ни рубрика ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества 

Уязвими са нервната система и целия стомашно-чревен тракт без правото черво. 26 лунен ден започва в 03:50ч и продължава през целия ден – ден на мъдростта и познание на тайните, но повече в общуването с хората и предаване на опит. Съветът към вас е нищо да не се започва или планира, тъй като може да “затънете в блатото” или нещата да ви се реализират на обратно. Много енергия в този ден отива за празни приказки - следете за думите си или по-добре замълчете.

26-ти лунен ден се счита за един от критичните. При спорове не се стига до добри резултати. Бъдете внимателни към тайните знаци изпратени ви от съдбата. Постарайте се да мислите само положително. Създадените през този ден мисли могат съществено да повлияят на вашето бъдеще. Тежък период, когато трябва да съберете своите физически и духовни сили, за да не се подадете на различен род провокации и съблазни. Необходимо е да запазите спокойствие и въздържание.

Отнасяйте се към всичко ставащо с известна доза ирония и каквото и да става, не губете чувството си за хумор. Добре е да се съблюдава златната среда в емоционален план, тъй като за деня е характерна емоционална нестабилност, честа смяна в настроенията, водещи до спорове, конфликти и скандали. Особено внимателни трябва да бъдат шофьорите. Възможни аварии, стълкновения по пътищата и други очакват тези, които не са предпазливи.

За бизнес е опасен този период. За предпочитане е да се отложат финансовите операции, въздържайте се от сключване на сделки, договори и всякакви търговски операции. Счита се, че всички дела, свързани с бизнеса в този ден са обречени на неуспех, даже, ако в началото всичко да изглежда, че върви добре.

Секс - По-добре е да се въздържате от сексуални занимания, тъй като те няма да могат да ви донесат очакваното удовлетворение.

Подстригване и подравняване на косата не планирайте. Това може да доведе до сриване на вътрешната енергия и до депресии.