OВЕН
Ако се мобилизирате, ще имате време за много неща. Звездите ще бъдат на ваша страна днес и благодарение на тяхната подкрепа ще решите доста проблеми. Вероятни са успешни съвпадения, които ще отворят нови възможности пред вас. Тук е важно да се доверите на, интуицията си.


ТЕЛЕЦ
Днес упоритостта ще ви помогне да постигнете целите си. Не всичко ще бъде лесно. Възможно е по пътя да възникнат сериозни препятствия. Но те не трябва да ви отказват от плановете ви. Покажете изобретателност, намерете и помощници, чиято подкрепа ще ви бъде много полезна.

Астролози: Любовта между тези зодии е вечна!


БЛИЗНАЦИ

Ще се справите с всякакви трудности, ако се ръководите от здравия разум, а не от мимолетни емоции. Не винаги ще е лесно да се разбирате с другите. За обсъждане на сериозни въпроси втората половина на деня ще е по-добра. Не е изключена и неочаквана среща с човек, който ви е липсвал.

 

РАК
Ден на необичайни срещи и приятни запознанства, които ще ви направят силно впечатление. Някои от вас днес ще намерят нови съюзници и бизнес партньори и ще приемат да работят по нови проекти. Ще има възможност да възстановите стари професионални връзки.

 

ЛЪВ
Заемайте се с важните неща сутринта. По това време по-лесно ще постигнете успех. Ще се справите със сложни проблеми и ще намерите отговори на трудни въпроси. Струва си да помислите по-добре за сделките, които ви предстои да сключите. Очакват ви приятни изненади и щастливи съвпадения.


ДЕВА
Бъдете търпеливи с хората около вас. Днес няма да е лесно да намерите общ език с околните. Дори близките понякога могат да ви разберат погрешно. Опитвайте се да не се карате с никого. По-добре е да обсъждате всички важни въпроси следобед. Денят не е подходящ сключване на сделки.

ВЕЗНИ
Не изисквайте невъзможното от себе си. Този ден може да не е много ползотворен и най-вероятно ще трябва да отделите известно време за дреболии. Някои от вас ще намерят за необходимо да си починат от ежедневните дела, да посетят нови места или просто да се отпуснат.

Тези 4 зодии са най-големите късметлии в любовта


СКОРПИОН
Не се тревожете за трудностите, които ще да възникнат в началото на деня. Най-вероятно те няма да бъдат толкова сериозни, колкото изглеждат и бързо ще се справите с всичко. Опитайте се да общувате повече с тези, които ви подкрепят и ви ободряват. Благодарение на такива хора ще се почувствате много по-добре.


СТРЕЛЕЦ
Важно е да бъдете в добро настроение от сутринта. Това време ще бъде натоварено и пълно с неочаквани събития. Ще се наложи да взимате набързо решения, които бихте предпочели да обмислите внимателно. Успехът до голяма степен ще зависи от това дали сте уверени в способностите си.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества.


КОЗИРОГ
Не бързайте с решенията днес. Първата половина на деня няма да е подходяща за сериозни дела. Има риск да изгубите нещо от поглед и да не забележите подробности, които по-късно може да се окажат важни. Наблизо ще има хора, чийто опит може да ви бъде полезен, не се колебайте да поискате съвет.


ВОДОЛЕЙ
Опитайте се да не се ядосвате, когато някой се намесва в делата ви, особено в неподходящ момент или ви дава непоискани съвети. Това е особено важно сутрин, когато няколко остри забележки могат да развалят настроението на всички и да предизвикат конфликти. Ще успеете да се справите със сложни проблеми.

РИБИ
Сутринта е идеална за преосмисляне на плановете ви. Може би ще забележите нещо, на което не сте обръnали внимание и това ще ви помогне да избегнете грешки. Втората половина на деня е подходяща за срещи и по-сериозни разговори. Вероятни са парични постъпления, включително от неочаквани източници.

Източник: "Марица"

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук