ОВЕН

Чудесен ден за общуване, особено що се отнася до преговори. Днес ще ви е лесно да се разбирате с колеги, ръководство и потенциални партньори. Денят е подходящ за започване на нова работа или разговори с хора, с които бихте имали интерес да работите. Важните срещи ще преминат, а вашият чар ще играе важна роля. 

ТЕЛЕЦ

Денят ще бъде доста уморителен. Ще имате доста работа, но няма да възникнат непреодолими препятствия. Ще се справите с решаването на сложни задачи. Ще имате възможност да предоставите услуги на познати, които ще покажат благодарността си. Някои от вас ще имат мощни съюзници. 

3 зодии ще се радват на невиждан успех в Годината на Черния воден заек

БЛИЗНАЦИ

Действайте решително. Днес имате шанс да постигнете голям успех. Бързо ще разберете как да реализирате най-важната цел. Струва си да разчитате на интуицията си. Нейните насоки ще ви помогнат да избегнете грешки, но съветите на приятели ще бъдат по-скоро объркващи, отколкото полезни. 

РАК

Важно е да не се преуморявате. Денят може да не е от най-успешните, но не може да го наречете и безнадеждно лош. Едва ли ще имате време да направите всичко, което сте планирали, така че е по-добре да започнете с най-важното. Това е особено важно за тези от вас, които ще решават проблеми на други хора. 

Бонусите са важни! 200 лв. Спорт и 1500 лв. Казино
 

ЛЪВ

Денят едва ли ще мине без дребни недоразумения. Някои представители на знака трудно ще се разбират с колеги и дългогодишни съюзници. Дори хора, които харесват вашите планове, днес може да са скептични относно новите предложения. Опитайте се да разчитате предимно на собствените си сили. 

ДЕВА

Денят със сигурност ще ви зарадва. Той обещава интересни бизнес предложения, парични постъпления, както и успешно решение на финансови въпроси. Важно е да нямате илюзии и да не очаквате незабавно решение на всички проблеми. Ще постигнете целите си, но за това все още трябва да работите усилено. 

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества.

ВЕЗНИ

Сутринта е идеална за всякакви дейности. Няма значение дали веднага ще предприемете нещо трудно или ще започнете с нещо по-просто. Във всеки случай звездите ще бъдат на ваша страна и бързо ще постигнете успех. Много от вас ще се възползват от опита и знанията, придобити преди време. 

СКОРПИОН

Днес ще имате повече грижи от обикновено, но не трябва да се притеснявате и нервничите. Спокойствието ще ви гарантира успех. Способността да решавате няколко проблема наведнъж ще ви бъде полезна. Денят е подходящ за делови срещи. Новина ще обърка плановете ви за вечерта.

СТРЕЛЕЦ

Струва си да поемете инициатива в бизнеса. Благодарение на идеите си ще успеете да укрепите професионалните си позиции и да се изкачите по кариерната стълбица. Средата на деня е най-подходяща за решаване на сложни проблеми. Бързо ще се справите с тях и това няма да остане незабелязано. 

КОЗИРОГ

Настроението ви ще бъде добро и няма да се влоши, дори ако нещо не върви по план. Обърнете внимание на идеите, които идват днес. Може да изглеждат рисковани, фантастични, или далеч от реалността, но ще дойде време, когато ще успеете да ги реализирате. 

Тези зодии удариха джакпота, ще се къпят в пари цяла зима

ВОДОЛЕЙ

Хората около вас ще се месят в делата ви по-често от обикновено. Преди обед това може да бъде много досадно. Въпреки това ще се справите с негативните емоции и няма да влизате в кавги и разправии. Следобед настроението ви значително ще се подобри, особено за тези от вас, които очакват среща с приятели. 

РИБИ

Днес околните ще ви слушат особено внимателно. Опитайте се да не казвате твърде много, да не споделяте непроверена информация и да не преразказвате слухове. Всичко това може да навреди на репутацията ви. Публичните изказвания ще са добри и ще направите благоприятно впечатление. 

Източник: "Марица"

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук