Понякога слагаме етикети на определени зодиакални знаци, които невинаги са достатъчно оправдани, за да се смятат за стопроцентова истина, пише woman.hotnews.bg.
Ето защо днес решихме да развенчаем всички митове и да хвърлим светлина върху реалните мотиви, които стоят зад поведението на всяка зодия.


Овен – Обичат да се конфронтират

Безразсъдното поведение на Овните и нежеланието им да толерират несправедливостта често може да бъде прието от събеседниците им като прекалено агресивен подход на общуване и склонност към конфронтация. Ако бъде предизвикан и въвлечен в спор, да, Овенът няма да отстъпи и ще защити подобаващо позициите си, но никога няма той да инициира кавгата.

Телец – Обичат да мързелуват и да си похапват

Всички възприемат Телците като хора, които обичат да си угаждат и да си подремват, което не може да бъде по-далеч от истината. Вярно е, че ще изберат най-красивата рокля и най-вкусната вечеря за себе си и своите приятели, но преди това ще са прекарали един напрегнат ден в офиса, за да могат да си позволят подобни разхищения.

Близнаци – Те са конфликтни и зли

Понякога многоликата същност на Близнаците и желанието им за промяна биха могли да се объркат с лицемерие и злина. Въпреки всичко те са едни очарователни създания, които се славят със своята общителност, интелектуални способности и добри обноски. Близнаците могат изключително бързо и лесно да се адаптират към нови хора и ситуации и постоянно еволюират.

Рак – Те са слаби и беззащитни

Сензитивната и емоционална природа на Раците често се възприема като проява на слабост. Тези, които мислят по този начин, са на светлинни години от истината за този невероятен зодиакален знак. Раците са пословично устойчиви и могат да понесат и най-силните житейски бури, без дори за миг да се прекършат.

Лъв – Те са самовлюбени и нямат никакви комплекси

Ха-ха-ха, не съм чувала по-голяма измишльотина. Естествено, когато в стаята влиза представител на зодия Лъв, гордата му и внушителна осанка по нищо не подсказва, че той е човек като всички останали и зад тази фасада се крие несигурност, позната на всеки един от нас. Всъщност душевността на Лъва е безкрайно чувствителна и нежна и винаги разбират и осъзнават емоциите на другите.

Дева – Мразят всички и искат да бъдат оставени на мира

Не се носи особено добра репутация за социалните умения на Девите, но истината е, че когато компанията им е приятна, представителите на тази уникална земна зодия могат да бъдат повече от очарователни и забавни събеседници. Тяхното остроумие и сарказъм прави разговорите с тях приятни и стимулиращи.

Везни – Те са безкрайно неискрени

На Везните незаслужено им биват приписвани най-различни недостатъци, като например лицемерие. Оооо, я стига крайности. Разбира се, тяхната спокойна и възпитана природа, която винаги се стреми към хармония и баланс, може да сътворява по някоя и друга бяла лъжа, за да не ви засегне, но когато разговорът стане наистина задълбочен и сериозен, може да бъдете напълно сигурни, че няма по-честен и откровен събеседник от една Везна.

Скорпион - Не харесват почти никой

При първа среща с представител на зодия Скорпион неминуемо придобивате впечатлението, че е студен и резервиран, което веднага ви навява мисълта, че хората и общуването с тях не е от любимите им занимания. В действителност не е лесно да спечелиш доверието на един Скорпион, но щом веднъж сте го постигнали, вие вече притежавате най-надеждния и лоялен приятел, за когото можете да мечтаете. 

Стрелец – Те са винаги оптимистични и в добро настроение

Ако имате приятели Стрелци, знаете че при тях няма кофти дни и винаги ще намерят положителното във всяка една ситуация. Реалността обаче е съвсем различна. И те са хора и имат своите моменти на депресия и отчаяние, но просто прикриват чувствата си зад маската на клоуна. Малцина са избраните, които виждат истинското им лице, когато шоуто приключи и завесите паднат.

Козирог – Скучни са и не обичат забавленията

Козирозите не са от хората, които ще ходят всяка вечер на дискотека или ще направят спонтанно пътуване до Дубай през уикенда. И това не е, защото не обичат забавлението, а предпочитат да планират своето време и ресурси. Когато е време за работа – е време за работа, когато е време за купон – нямат равни.

Водолей – Те са повърхностни и неспособни да изпитват дълбоки чувства

Не отричаме, че Водолеите са саможиви и по-трудно се вписват в компанията, но не правете грешката да мислите, че не преминават задълбочени мисли през главата им, а сърцата им са сковани в лед. Те просто функционират по-добре, когато са сами. Това не означава, че са мизантропи, а просто хаосът в света им идва малко в повече.

Риби – Абсолютно луди

Представителите на зодия Риби несъмнено са най-уникалните представители на зодиака, но това не означава, че различието им говори за някаква форма на психическо отклонение. Голата истина е, че имат навика да бягат от реалността и да живеят в техен измислен свят, вместо да се фокусират върху проблемите от сивото ежедневие. 

Автор: Десислава Недева