Денят е активен, но не толкова агресивен като предния, а вече по-мек. Ден за творчески и нестандартни решения. Пълен с радост и движение.

Добре е да се прекара известно време в малка компания за разговори, слушане на музика и гледане на филм. Обърнете повече внимание на любовта. Ако искате приятно общуване, бъдете мили и усмихнати. Заяждания, цинични шеги и сарказъм могат да отчуждават събеседникът ви или да го обърнат срещу вас.

В този ден в нас се пробуждат скрити сили. Не бива да се злоупотребява с тях и да се изразходват резервните възможности на организма. Трябва да се използват само за съзидателни цели. Препоръчва се активно да се работи върху здравето, да се пият отвари, разходки сред природата, за да усетите енергията на стихиите и да ви “прочисти” вятъра.

Овен – Можете да предприемете всякакви покупки за дома и семейството, няма да съжалявате за изразходваните пари. Това време е подходящо за семейни събития, срещи с роднини и обсъждане на общи въпроси.

Телец – Благополучието, самочувствието и здравето ви ще зависят от дреболии, които на пръв поглед изглеждат незначителни. Денят благоприятства кратките пътувания, интензивните преговори и усвояване на всякакви знания.

Близнаци – Време е да хванете здраво кормилото и да пристъпите към вземане на отговорни решения. Не разчитайте на ничия подкрепа в делата си. Ако сте се заели с почистване на дома, старайте се да не се преуморявате. Днес може да се срещнете със старите си приятели.  

Рак – Не е изключено да възникнат семейни спорове за пари или различно мнение относно планове за бъдещето. Ще се опитате да намерите решение, което да задоволи всеки или поне временно да се сложи край на несъгласието.

Лъв – Благоприятен ден, позволяващ решаването на много важни въпроси. Вие се отличавате със завидно чувство за целенасоченост. Пред вас не стои такава бариера, която да не можете да преодолеете, ако поискате.

Дева – Един позитивен ден. Важен за вас ще е емоционалният дух. Оглеждайте се за знаци от Вселената. Обръщайте внимание на всяка подробност. Нещо внезапно може да се промени и вятърът на късмета да задуха във вашата посока.  

Везни – Мечтаете много за бъдещето и мислите по-малко за настоящето. Междувременно сега актуалните дела изискват повече внимание. За да се справите с тях по възможно най-добрия начин, трябва да се концентрирате.

Скорпион – Въпреки че не всичко може да се развие според очакванията ви, ще успеете да съхраните оптимистичният си дух. Ще повдигате настроението на другите и ще ги заредите с позитивна енергия. Това е най-подходящият ден за намиране на съмишленици.

Стрелец – Избягвайте да се обвързвате със сериозни задължения и да поемате обещания, защото рискувате да надцените силите си. Въпреки че ви чака много работа, ще имате достатъчно време за почивка или приятно общуване, например с приятели или романтична среща.

Козирог – Най-вероятно много неща в живота и семейните ви отношения се нуждаят от цялостно преразглеждане и няма никакъв смисъл да затваряте очите си пред това. Избягвайте гнева, раздразнителността, дори ако близките ви изискват твърде много от вас. Бурните чувства могат да попречат да вземете правилното решение.

Водолей – Очаква ви емоционален и творчески подем. Ще намерите неочаквано вдъхновение през днешния ден. Използвайте всяка възможност да изявите своите таланти. Вашата непринуденост в общуването ще улесни контактите ви. Не подлагайте на съмнение чувствата на любимия човек. 

Риби – Днешният ден ще способства интимните ви отношения да станат по-хармонични. Бъдете обаче сдържани, не бъдете резки в действията и думите и така ще ви се предостави възможност да осъществите това, което сте замислили.