Пълнолуние в 02:34ч. Пълнолунието се приравнява на лято, топло, сгряващо. То е толкова загадъчно и много процеси ставащи по това време са необясними. Старайте се да не спите на лунна светлина по време на пълна Луна.
 Действието на лекарствата се увеличава, но и страничното им действие също се усилва, ако има такова. Не е най-доброто време за извънградски разходки, особено за лесно възбудимите и неуравновесени хора. Психическата дейност се изостря, затова творческите хора (художници, поети) получават прилив на вдъхновение, а криминалните натури - допълнителен стимул към престъпни замисли.

В този период не вземайте сериозни решения. Поухажвайте лицето и тялото си. Вземете успокоителна вана, направете маска за разширени пори. Не се препоръчва да се махат мазоли и враснали нокти - има голяма вероятност от травмиране и опасност от кръвотечение. Луната се движи в знак Лъв. Както лъвът се счита за цар на животните, така и този период се явява “царствен”. Всичко каквото правите, ще се получи добре. Сега можете да се почувствате много силни и уверени в себе си. Действително енергийният потенциал нараства, затова не трябва да се губи време. Нужно е да се действа. Дните на Лъва са хубави за празнуване и веселие. До 17:27 ч. важи влиянието на 14 лунен ден.

15-ти лунен ден (от 17:27 ч. до 18:33 ч. на 11.02.)

Средата на лунния месец. 15- я лунен ден носи кратковременно блаженство, сменено с дългосрочно разочарование и често това е в любовта. Луната се намира в апогей, на пика на своята енергийна наситеност. Колкото е благоприятно времето, толкова и опасно е. Луната действа като увеличително стъкло и увеличава всички положителни и отрицателни качества на човек по няколко пъти. Затова бъдете много внимателни, за да не вземат връх негативните страни на личността. Ако прекарате този ден в пасивност, то вътрешно преображение няма да настъпи. Хора, които не използват мощният поток на пълнолунието за трансформация на своите отрицателни качества в положителни, губят връзка с вътрешното си Аз. Отношения – Напрегнат период за всички членове на семейството.

15-ти лунен ден е опасен период, тъй като може едновременно да донесе радост, както и да я отнеме. Всичко зависи от това, доколко тактично ще се отнесете към другите при общуването. Запазете спокойствие и контролирайте емоциите си, само така ще избегнете неприятностите.

Секс - Сексът в 15-тото лунно денонощие трябва да бъде по-възможност по-енергичен, напорист, активен, но без излишества.

Бизнес – Прекрасно време за бизнесмени, които точно знаят какво искат. Не оставяйте други да вземат вместо вас важните решения. Трябва да го направите самостоятелно. Ръководителите трябва с личния си пример да вдъхновяват подчинените си. Полезно е да общуват със своите служители в максимално неофициална обстановка.