Районна прокуратура-Пловдив привлече като обвиняем А.К., на 32 г, за това, че осъществил трафик на хора спрямо две жени, едната от които на 18 г., ученичка в 12 клас,  а другата на 28 г., като ги е набирал с цел използване на развратни действия чрез обещаване на облаги. Това съобщиха от обвинението. 

Ченгета с качулки арестуваха сина на Венци Баровеца, затвориха стриптийз бар в Пловдив!

На 19 март 2023 г., в ранните часове, в стриптийз клуб в центъра на гр. Пловдив, е била проведена специализирана полицейска операция под надзора на Районна прокуратура – Пловдив по образувано досъдебно производство. На място е бил установен и задържан А.К., на 32 г., стопанисвал заведението, както и още няколко лица, в това число и танцьорки. Последните, след като са били разпитани, са освободени.  


Установено е, че А.К. бил предложил на две жени да извършват сексуални услуги срещу заплащане в заведението през различни периоди от време. Едната от тях била ученичка в 12 клас. И двете работили като танцьорки в клуба.

Развратните действия с тяхно участие са били извършвани в специално пригодени за целта помещения - кабинки в заведението. На 19 март 2023 г. в заведението се е намирала 18-годишната жена.   


По досъдебното производство са извършено множество действия по разследването – разпити на свидетели, с което е документирана дейността на А.К., извършени са претърсвания и изземвания в гр. Пловдив и гр. София, иззета е голяма сума пари, компютърни конфигурации, телефони и др.

А.К. е задържан за срок до 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор. Действията по разследването продължават.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук