Укриващият се хазартен бос Васил Божков, който има 18 обвинения за тежки престъпления, тотално се изложи, пише "Монитор". Той представи преди минути партията си с лафове от "Междузвездни войни" и стана за смях на потребителите.

"Силата е с нас и ние сме със силата", изфъфля Ел Чапо в нов клип, курдисан на бюро и пристегнат с тъмно синя ризка.

В стила на Сицилианската мафия Божков, който завлече 700 млн.лв. от хазната и избяга от правосъдието, отново разбуни хората с напъни да сваля "хунтата", гадае като врачка от Магурата как някой ще сплашва бъдещите му гласоподаватели, как ще опитва да ги купува и т.н., все прийоми, а не на нормалните политически субекти и то в 21 век.

Най-куриозното е, че беглеца, който е обвинен и за поръчителството на 4 убийства, а неговите най-верни хора са следили и снимали прокурори и висш полицай, работили по Божков, зове за пряка демокрация и спазване на законите.

Само за минути обаче дори троловете на Черепа не успяха да заглушат негативните коментари. Един от тях е: "Василе,Снежанка много добре знае,че седем по три сантиметра не прави един от 21 сантиметра,но въпреки това живее с джуджета,защото доктора й е казал да намали мъжете. Ти да не вземеш сега да намалиш джуджетата,че съвсем ще я развалите тази приказка..".


Друг потребител пък пише: "Приказките са много точни , действията са много далеч! Като милионер че и милиардер колко пари дарихте за благотворително дело на този народ , който приветствате за подкрепа ?? От там ще разберем колко ви е боляло , и ще ви боли за нас. Другото е поредното - слез да се кача !????"

Припомняме, че Ел Чапо освен, че завлече хазната и се укри, прави постоянно опити да клати държавата с другите негови събратя по съдба  - Цветан Василев, Огнян Донев, Сашо Дончев, Иво Прокопиев.

В новия си пост Божков анонсира, че скоро във фейсбука му ще се пусне платформата, в която всеки мераклия да стане негов партиец, ще може да се запише. Този метод е на практиката на лотарийните игри, при които се регистрираш в сайт и чакаш някой да ти позвъни за одобряване, което показва, че Черепа хич не е изневерил на мафиотския си стил, достоен за измамник от Магурата.