По време на първата бременност Георги удряше Кристина. Доколкото знам й е връзвал главата за парното и я е блъскал в него. Това разкри за Нова тв братът на Кристина, която през ноември уби двете си деца в Сандански.

Братът на жената споделя, че за последно са се чули вчера, след като Кристина разбрала от медиите, че окръжен съд-Благоевград потвърди, че мъжът й е упражнявал домашно насилие над нея и му забрани да я доближава за срок от 1 г.

"Тя не можеше да повярва, плачеше и ме питаше: "Вярно ли е, вярно ли е", добави той.

"Каза ми също така: "Брат ми, моля те, направи всичко възможно повече жена да не изпита това, което аз изпитах", споделя още братът на Кристина.

Както БЛИЦ съобщи, в началото на февруари съдът реши 32-годишната жена, която закла двете си деца – 5-годишният Васил и 3-годишната Ивон, да бъде настанена в психиатричната клиника към затвора в Ловеч.

Повечето специалисти твърдят, че зловещото убийство вероятно е резултат от безсилието и отчаянието на Кристина, която искала голямо задружно семейство, а на другия ден е имало вероятност съдът да й отнеме децата и да ги даде на Георги.  

Според психиатри, именно този страх е отключил агресията у младата жена, която чрез убийството мъсти на Георги, който вече нямало да може да претендира за 5-годишния Васил и 3-годишната Ивон.