Попълнете търсена ключова дума или фраза

Големият въпрос: Как зареждат дискотеките с дрога?

https://blitz.bg/kriminalni/golemiyat-vpros-kak-zarezhdat-diskotekite-s-droga_news405139.html Blitz.bg

Крият кокаина в пакетчета от захарчета, барманки подпълват сутиените си с наркотици

София, България 13 Апр. 2016, 08:16 7914 прочита 0 коментара
Дрога, предназначена за пласиране по дискотеки, е влизала в клубовете, скрита в пакетчета от захарчета. Това бил един от конспиративните методи за доставка на белия прах, който държи клиентите в кондиция цяла нощ.
Повечето от дискотеките в Студентски град в София, в които се пуска фолк, имали по един пласьор, отговарящ само за кокаина, пише &quot;Телеграф&quot;, позовавайки се на свои източници. Охранители в клуба не пипали дрогата, но осигурявали протекция на продавача, за да не го набие някой от посетителите и да му вземе &bdquo;материала&rdquo;.<br /> <br /> Освен това гардовете трябвало да следят и да не влезе външен продавач или т.нар. шанаджия, който няма разрешение да продава в конкретното заведение, обикновено тези дилъри се срещали с клиенти извън клуба, за да им дадат наркотика, тъй като, ако ги хванат вътре, ги пребиват от бой. Охраната, ако се усъмни, че клиентът си е купил отвън и, ако намери наркотик, му го прибира. <br /> <br /> Разследващите получавали информация за барманки, които крият дозите в сутиена си. Според оперативната информация, на месец в София се смърка 10 кила кокаин, като чистотата на активното вещество е изключително ниска. Причината е, че се размесва в отношение 1:10. За по-добро качество баровците се бъркали по 200 лв. за грам. В Студентски град, обаче, масово се предлагало от лошото качество. /БЛИЦ<br /> &nbsp;

0 Коментара:

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам