Кървав екшън заради невярна съпруга се разигра насред Стара Загора на тротоара пред централна поща посред бял ден.
 
След яростен вербален конфликт един от участниците в спора, 47-годишен мъж внезапно измъкнал нож с 20–сантиметрово острие и със замах го забил в бедрото на опонента си.
 
От раната бликнала силна струя кръв, най-вероятно заради прерязана артерия, раненият рухнал върху базалтовите плочки, разказаха очевидци на сцената, разиграла се пред очите на двадесетина мъже и жени около 18,00 часа във вторник.
 
След обаждане на 112 на място е пристигнала линейка от ЦСМП, която отнесла стенещата 38-годишна жертва.
 
 Извършителят доброволно предал ножа на униформените полицаи, при тест с дрегера не е установено наличие на алкохол. И двамата участници в свадата не са криминално проявени, запознати коментират че скандалът е избухнал заради любовен триъгълник.
 
Задържаният мъж споделил, че разбрал за изневярата на съпругата си с неговия познат преди ден, след завръщането си от гурбет в чужбина. Пробвал да изясни ситуацията по телефона, но заместилият го в семейния креват категорично отказал да се отегли.
 
Образувано е досъдебно производство по член 129 от НК, от УМБАЛ "Проф. д-р Стоян Киркович" уточняват, че раненият пациент е в стабилно общо състояние след спешната оперативна намеса и зашиването на артерията.