Луднал от жегите младеж, на около 25 години, вилня с пусната бензиновозна резачка в района на НДК снощи към 22,00 часа, съобщи в. "Нощен Труд".
Хахото успя да нареже с триона три-четири коли , докато бе закопчан от патрулка на Четвърто районно. Младежът дори подгони младо семейство с включената на шест резачка като във филма на ужасите. За щастие сред хората няма пострадали. "Бях отворил капака на колата си, тъй като бе повредена. И изведнъж гледам един срещу мен идва с включен трион и бяга. Крещеше нещо , не знам какво. Дойде до колата и почна да я реже. Жена ми се уплаши , излезе от автомобила и хукна да бяга. Аз също. И този почна да ни гони, както бе с бръмчащата резачка в ръце", разказа пред НТ ошашевеният водач на червено БМВ. За щастие семейството успява да се измъкне.
Но младежът с триона продължил да вилнее  около бившата сграда на ПРОНО до НДК. И така , докато окепазил още три автомобила. Патрулката от Четвърто реагира на време и озапти резача. Той бе вкаран в полицейския автомобил , където със скръстени ръце започна да се моли. /БЛИЦ