Главният архитект на община Ракитово Мануел Манолов е спипаният на калъп с две малолетни циганки. Едното девойче било на 14, а другото на 12 установили полицаите, които заловили “тройката” в къщата на архитекта във Велинград, предаде кореспондент на Агенция БЛИЦ.
Манолев е на 59 години и работи към община Ракитово по граждански договор. Преди това е бил и главен архитект на община Велинград. Мераклията вече е освободен от полицията, тъй като в ареста получил сърдечна криза, но разследването продължава. Ченгетата са източили и съдържанието на компютъра му, в който по неофициална информации също имало порнокомпромати.
Архитект Манолев е собственик на една от най-луксозните къщи във Велинград, която се намира непосредствено до шикозния хотел “Двореца”. Кара джип БМВ. Той е разведен, има син. Демонстрирал висок стандарт на живот и имал славата на неустоим плейбой. Малцина обаче допускали, че налита на крехки ромки.
Заловените с похотливеца момичета не са безпризорни, а имат семейства. Манолев ги е привличал с дребни подаръци, а оргиите организирал обикновено във вторник. Според запознати с разследването Манолев бил издаден от комшии, които се чудели какво правят парцаливите девойчета в къщата на тузаря. /БЛИЦ