Детето ми береше душа, а тези, които защитават виновника нека изпитат тази болка, която аз изпитвам. Само да кажа, че виновникът Пепо ще бъде наказан и няма да го оставя така да разплаква и други майки. Той е опасен за обществото. Гледах го, храних ги и накрая какво - детето ми бере душа от този бездомник. Това заяви шокираната майка на Борис Минчев, който беше наръган с нож от 17-годишния Петър Русев пред супермаркет „Атлиман“ в Китен.
От близките на Борис, който приятелите му наричат Боби, подчертават, че майка му Мария се грижила за Петър, като го е приютявала в дома си. Страстите, довели до жестокия сблъсък между двете момчета, продължават и в социалните мрежи и са повод за много коментари за начина, по който се възпитават младите хора, за да доведат до жестокостта на Петър, пише burgasinfo.com.

Състоянието на Борис Минчев, който е в МБАЛ-Бургас, е стабилно. Вчера негови близки пуснаха призиви за събиране на средства, като първоначално версията им беше, че тя е за извършена му операция. Това обаче се оказа лъжа, която остави горчив вкус, че в подобна ситуация състоянието на момчето се използва за набиране на пари. Категорично стана ясно, че лечението на тийнейджъра в бургаската болница е безплатно. По-късно близките му се поправиха и заявиха, че средствата се събират от приятели и са предназначени за транспортирането му в София, където всъщност живее Борис.