"Биляна не очакваше, че ще бъде освободена заради това не обжалвахме в началото." Това заяви в ефира на бТВ адвокатът на банкерката, завлякла с 425 млн. клиенти на "Алианц" - Биляна Манчева.

"Условията в Сливенския затвор са ужасни. Имаше въшки, хигиената е ужасна. Баня се ползва само в събота. Психически е разклатена, но физически е добре. Тя казва, че няма пълномощия да подписва нищо. Клона в Стара Загора е висшестоящия. Всичко минава през централа. Тя не е имала такава власт. Скоро ще дадем повече яснота.", обясни той.

"Нямам голяма възможност да съм насаме с нея и не сме си споделяли. Знам обаче че за всяка сума Биляна има обяснение. За единия клиент пише, че парите ги е изиграл на хазарт. Не знам точно за кой", допълва юристът.

"Нямам представа защо е ходила до Сърбия. Тя ако е искала да се укрие е можела, но по време на одита си е била там.", твърди още адвокатът.

На въпрос кога ужилените от Биляна ще си възстановят парите той отговаря: "До колкото ми е известно банката трябва да възстанови сумата на хората. Предполагам, че Биляна ще има присъда, но няма да е сама в това. Има някой, който е дърпал конците."