Специализираните полицейски части нахлули в еротик бар „Taboo” в петък вечерта и хванали на калъп танцьорките заедно с клиенти в специални кабини, докато правили секс. 


Това стана ясно в съдебната зала по време на гледането на мярката на собственика на бара Теодор Константинов Николов, който е обвинен в сводничество и по-късно стана ясно, че е пратен зад решетките, предава Флагман бг.

Във въпросните стаи клиентите влизали, когато си поръчат момиче уж за частно еротично шоу. В днес в съда се появиха няколко танцьорки, сервитьори и охраната, които бяха дошли, за да бранят шефа си. По думите на едната, в бара категорично не се предлагат секс услуги.

„Аз съм сервитьорка. Когато дойде клиент му предлагам питие и ако иска му водя танцьорка на масата.

Той плаща на мен според това, което си е избрал и му давам касова бележка”, разказа барманката В.В. на нощното заведение.

По думите й из персонала се носел слух, че ако Теодор спипа някоя от момичетата да предлага секс, директно я уволнявал.

„Има ли сме няколко сигнала от недоволни клиенти, които са си платили за еротично шоу и са очаквали да получат секс, а не са. Тогава са подавани сигнали към 112”, допълва още свидетелката.

На въпрос на прокурора дали в заведението има презервативи, тя обясни, че кондомите се използвали единствено за вибратора, за по-голяма хигиена.

„Не знам какво се случва в тези кабини. Имат ключалка, но не знам дали ги заключват. Момичетата са ми казвали, че дори не си събличат еротичните костюми. Те са девици. Не предлагат секс”, сподели още барманката. 

Тя твърди още, че въпреки че момичетата са разпитани пред съдия по време на досъдебното производство, тогава са били заплашени от органите на реда, че ще им вземат децата и ще оповестят истинските им имена в социалните мрежи, за да се засрамят от работата си.

Именно затова те се съгласили да кажат, че Теодор Николов ги склонявал да проституират, като им обещал и част от печалбата. От своя страна Николов поиска от съда да бъде снизходителен и да му даде възможност да се прибере вкъщи при жена си и детето си.

„Моля ви да се прибера при семейството си. Не съм престъпник, готов съм дори и на детектор на лъжата да се подложа”, каза пред съда Теодор Николов.

Припомняме, че 38-годишният ъндърграунд герой Теодор Константинов бе арестуван при специализирана полицейска акция, защото склонявал момичетата, работещи в бар "Табу" като таньцорки, да предлагат секс услуги срещу солидно заплащане от клиентите.