Истинска сцена от екшън филм се е разиграла в едно от известните казина в бургаския жк. „Изгрев”. Навръх Нова година бургаски крими герой си изпуснал нервите и буквално превърнал екрана на една от машинките за игра в купчина сол. Явно късметът не е бил на негова страна.

Случаят е от 31.12.2018 година, но за него стана ясно едва сега, когато Районният съд в Бургас излезе с решение по случая, пише Флагман.

Осъжданият мъж с инициали И.Г. е счупил екрана на игрален автомат - марка „Premier Red Collection”, тип „EGT”, на стойност 840 лева, пише в протокола. За това деяние според закона агресивният бургазлия е трябвало да прекара до 5 години на топло, за да „издължи” престъплението си.

Агресивният мъж е признал вината си пред съда, а прокурора и защитникът му са сключили споразумение. Така „Бургаският Рамбо” вместо да лежи зад решетките”, ще бъде наказан с 2-годишна пробация и периодични срещи със специален служител, както и ще се нагърби с обществено полезен труд за срок до 2 години - 200 часа годишно, като със средствата ще бъдат погасени щетите, които И.Г. е нанесъл на игралната зала в бургаския жк. „Славейков”.