Дърт перверзник, приклещил и обарал малолетно момиче в мазето на видинско училище, бе изправен на подсъдимата скамейка. Делото срещу К.К., който е пенсионер се гледа преди дни в районния съд във Видин, където мъжът бе осъден условно на година и половина затвор, съобщава bulnews.bg

От документите по делото става ясно, че случката се е разиграла на 12 май 2017 година в едно от средните училища във Видин. Незнайно как малолетната М.С. се озовала в приземния етаж на училището, където е служебното помещение, предназначено за служителя, който поддържа парното.

Вътре бил К.К., който като видял момичето я приклещил и започнал да я обарва. Първо я хванал за гърдите, а след това й бръкнал под блузата.

Действията му обаче не останали в тайна, защото момичето се оплакало и дъртият перверзник бе изправен пред правосъдието, като освен условната присъда, магистратите постановиха К.К. да заплати разноските по делото в размер на над 1 500 лева.

Мъжът е осъден и да заплати още толкова за обезщетение на пострадалото момиче, както и 400 лева за адвокатски разноски на майката и бащата на момичето.

Присъдата подлежи на обжалване или протестиране пред Видински окръжен съд.