Бургаският рецидивист Георги Воденичаров, по прякор Гаргата, разигра невероятен сценарии в съдебната зала, за да отърве решетките. По думите на криминално проявения и осъждан мъж той си мислел, че битата от него жена Ива Р. носела бомба в багажа си и искала да го взриви. Помагал й Иван Н., в чието лице Гаргата стоварил юмрука си, пише "Флагман".

Рецидивистът твърди, че сам се обадил на полицията. Незнайно защо обаче Воденичаров строшил с ритник китката на единия от служителите на реда.

Логично бургаските магистрати не се вързаха на версията на Гаргата и го оставиха зад решетките

Припомняме, че кримигероят беше арестуван за пореден път в събота до бл. 20 в жк "Славейков". Според прокуратурата Гаргата нападнал с юмруци и ритници бургазлийката Ива Р. Жената получила лека телесна повреда, изразяваща се в повърхностно охлузване на дясно коляно. След това подкарал и Иван Н. с юмрук в главата.

Същия ден Георги причинил средна телесна повреда, чрез ритник с крак в областта на дясната ръка и на полицейския служител Костадин Я., изразяваща се в травматичен оток на дясна длан с фрактура на главичката на пета дланна кост, довело до трайно затруднение на движението на десен горен крайник за срок от около два месеца при обичайно протичане на оздравителния процес. За финал в сградата на 02 РУ Бургас, причинил лека телесна повреда чрез нанасяне на удар с глава в областта на лицето на същия полицай.

Припомняме, че наркодилърът е с 13 присъди. Той наруши домашния си арест, но незнайно защо отново се разхожда на свобода.