Фамозният случай, придобил популярност като "Свирих и глътнах", в който младата бургазлийка Силвия Пеева бе хваната дрогирана зад волана, но твърдеше, че не е докосвала наркотици, а правила френска на гаджето си ... и погълнала семената течност, има развръзка.

Консервативният Бургаски районен съд не прие чудатото обяснение на Силвия и я осъди. Така той пресече възможността да се създаде съдебна практика, при която всяка жена, а защо не и мъж, да обясняват положителните проби за наркотици с практикуване на френски ласки с щастлив край, пише Флагман.бг. 

Силвия бе осъдена на 3 месеца условно с 3-годишен изпитателен срок, а книжката й бе отнета за 8 месеца.

Пикантният случай с необичайните обяснение на младата шофьорка, с което самата тя се превърна в истинска сензация се разигра преди дни. Силвия Пеева обаче е успяла да изтрие следите си в социалните мрежи и да пресече опитите на почитатели на оралните ласки да научат повече за нея.

Тайните за оралния секс паднаха: Ето какво да (не)правим, за да побъркаме партньора си (СНИМКИ 18+)

Силвия всъщност работи в Германия, в студио за татуировки. Самата тя е ходещ каталог на продукцията си и в България може да й съперници единствено ексфутболистът Благо Георгиев-Джизъса. 

Тайната падна! Ето след колко време КАТ хваща дрогата в организма ни

Силвия използвала престоя си в Бургас, за да се види със старо гадже и ако се вярва на обяснението й в първите минути на 10 януари т.г., го е довела до екстаз, след което се качила в колата и тръгнала към дома си. За нещастие била спряна от полицаите на ул. Митрополит Симеон №16, след което историята и се превърна в истински бестелър, с който се забавлява целият град. 

Оказа се, че Силвия не е единствената, която обяснява по този начин наличието на наркотици в полевия тест на КАТ. Още три други жени от Бургас в последните месеци са опитали да се оправдаят със същото обяснение, но детайлите от техните истории остават неизвестни за широката общественост. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!