Апелативният спецсъд е пуснал близката до укриващия се в Дубай с 18 обвинения хазартен бос Васил Божков - Лиляна Деянова, ЛиЛана, под домашен арест заради 3-месечния й престой в ареста, възрастта й, чистото съдебно минало, образованието, социалния статус, работоспособността и за да се лекува. Това пише в определението на АСНС по мярката  й за неотклонение, уточнява в. Монитор.


Деянова е обвинена за участие в организирана престъпна група за отклоняване на евросредства. 

bTV обслужи нагло ЛиЛана на терасата й, тя увърта за Божков!

На 6 август т.г. АСНС промени мярката й за неотклонение от "задържане под стража" в "домашен арест". По време на съдебното заседание прокуратурата пледира, че срокът на задържане на Деянова не е неразумен.

Тя има операции на гръбначния стълб, но състоянието й не е животозастрашаващо. На въпрос на съда към ЛиЛана дали има болки в момента, тя отговори отрицателно. След кратко съвещание съдът обяви, че я пуска под домашен арест на адреса, който е посочила.

Прокуратурата разби на пух и прах лъжите на ЛиЛана

"Промяната на тази мярка зависи от вас. Ако покажете реално, че няма да въздействате върху свидетели, които са дали различни показания от защитната ви теза, съдът може да преразгледа мярката. Незабавното освобождаване означава, че ще бъдете върната в ареста, откъдето ще излезете", заяви съдът.

Определението бе разпространено днес. Пълният текст може да видите ТУК!

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!