Жени Калканджиева се появи в съда като истинска черна нинджа. Шестата по красота в света спазваше правилата и бе сложила черна маска за многократна употреба, а на главата си бе нахлупила рапърска шапка с козирка. 

Все пак риалити звездата не се бе спретнала специално за съда, а облеклото й бе лежерно и ежедневно. Тя дори не благоволи да свали шапката в сградата, както е общоприето. 

БЛИЦ припомня, че Калканджиева отнесе глоба от 300 лева от съда, като дори тя самата определи поведението си като "непристойно".
 

„Мис България” 1995 беше задържана в нощта срещу Гергьовден тази година, след като влезе в остри пререкания с хора от кооперацията, в която живее, и дори хвърля сурови яйца по тях.


Съседка заяви, че шефката на популярна модна агенция дори ударила майка й, блъскала по врата на семейното им жилище и обиждала семейството.

Пред съда в четвъртък Калканджиева се извини за постъпката си и сама определи поведението си като „непристойно”.

Обяви, че се е държала така в момент на безсилие и безпомощност. Каза още, че иска всичко това да приключи по-бързо, тъй като и синът й бил потърпевш от случващото се. Веднага след скандала Калканджиева пожела момчето да отиде с нея в ареста, което предизвика проверка от Агенция за закрила на детето.

Пред магистратите „Мис България” 1995 каза още, че създалата се ситуация е „провокация”, която цели опетняване на имиджа й.

Калканджиева представи и писмо в нейна подкрепа, подписано от повечето й съседи.

Решението на съда да глоби шефката на модна агенция подлежи на обжалване. Тя заяви, че е готова да плати санкцията, но все пак искала да се консултира с адвокатите си.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!