Очевидци на днешното кръвопролитие пред бистро Бохеми в Бургас твърдят, че на рождения ден на 49-годишния Евгени Генов, завършил с трагичното убийство на 23-годишния Тодор Стоев, е присъствал и шефът на РПУ- Приморско Красимир Димов, предаде кореспондентът на БЛИЦ в града.
Той е изчезнал веднага след като бившия му колега застрелял младежа с един изстрел в главата. Това са заявили и разпитани свидетели след инцидента пред органите на реда.Оказа се, че денонощни охранителни камери на офис на ОББ в Бургас са записали убийството тази сутрин и служителите на реда са направили копие на записа, който ще бъде разгледан от полицаите.
Офисът на ОББ се намира на няколко метра от бистро Бохеми, където е станало убийството. Към момента продължават провеждането на процесуално - следствени действия от дознател към сектор Криминална полиция при ОДП - Бургас, включващи разпити на свидетели и очевидци на убийството тази сутрин.

Предполагаемият извършител на убийството е 49-годишният Евгени Ганев, бивш служител на МВР, сектор "Икономическа полиция". Той е започнал работа в системата на МВР през 1986 г, а след 10 г. е напуснал по собствено желание. /БЛИЦ