Магистратите взеха окончателно решение - мъжът, който уби майка и дъщеря с ловна пушка в Долно Езерово ще прекара следващите 25 години от живота си в затвора. Това е решението на третата инстанция за двойното убийство в бургаския кв. Долно Езерово, извършено на 27 октомври 2015 г.
Тогава Драгия Радневски разстреля с ловно оръжие жената, с която живее - Иванка Стоянова на 46 г. и майка й Тонка Желева на 67 г.,
Радневски осъден да плати на Антония Стоянова, дъщеря на Иванка, 200 000 лева кръвнина. Бургаските магистрати бяха по-снизходителни. Те постановиха 12 години лишаване от свобода даде на Радневски състав на Бургаския окръжен съд. Магистратите прецениха, че има многобройни смекчаващи вината обстоятелства.


Апелативният съд увеличи присъдата двойно и потвърди изтърпяването й при първоначален строг режим, както и размера на обезщетението. Решението беше обжалвано пред Върховния касационен съд от служебния защитник на подсъдимия Радневски.
Според върховните магистрати апелативният съд правилно е преценил изключително високата степен на обществена опасност на престъплението и на извършителя, както и за необходимостта подсъдимият да се изолира за по-дълъг период от време.