Полицията ще извърши повторен оглед на мястото в столичния квартал "Борово", където снощи един човек бе убит. Освен него от стрелбата пострада и друг мъж.
Снощи 22-годишният Кирил Попов бе застрелян, а друг бе ранен, в лек автомобил на ул. "Родопски извор". Раненият е 34-годишният Юлиян Манов от жк "Хиподрума". Той е откаран в „Пирогов” и по последни данни с е една огнестрелна рана и е без опасност за живота.

По двамата е стреляно от преминаващ автомобил с автоматично оръжие. В автомобила са открити изключително много гилзи. Районът на инцидента беше отцепен от полицията.
Сигналът за престрелката на телефон 166 на МВР е бил подаден в 21:05 часа. При пристигането си на мястото на инцидента полицаите са открили в лек автомобил Фолксваген „Лупо” прострелян и убит на място Кирил, живеещ в близкия блок. Колата продължава да бъде на мястото на извършеното престъпление, като движението по ул. "Родопски извор" беше блокирано. На мястото на инцидента  пристигна и пожарна. Засега няма информация застреляният да е криминално проявен.
Стрелецът е избягал по посока бул. "България". /БЛИЦ