Заловиха жена и трима мъже, заподозрени в отвличане и побой на мъж, който са заподозрели в кражба, съобщиха от ОДП-Пловдив.
Около 22.00 часа снощи в Първо Районно управление е получен сигнал, че в 9.30 часа същия ден 25-годишният Атанас Лентов от село Първенец насила е бил заставен от няколко лица да се подложи на психофизиологично изследване в София, за да признае кражба на велосипед.  
По пътя до София мъжът е бил бит. Той е бил налаган с бухалки и юмруци. Той твърди, че са го заплашвали и с пистолет. Заради жестокия побой той насила си признал, че е откраднал велосипеда. После обаче е категоричен, че не е откраднал колелото.  При първоначалния медицински преглед е било установено, че 25-годишният мъж има две счупени ребра и множество кръвонасядания по тялото и главата. Около 17.30 часа мъжът е бил върнат в дома му. Атанас работел като хамалин, а насилниците му са били хора от фирмата, включително и шефът.

Полицаи от Първо Районно управление, разследващи случая, са установили извършителите на деянието – 22-годишният Д.Д., 28 –годишната Д.А. и 23-годишният Д.Е.от Пловдив, както и 33-годишният М.Б. от село Галово. По случая е образувано дознание. /БЛИЦ