Бащата на циганите от Горно Черковище, арестувани за побой над свой съселянин на опашка в магазин, смята, че синовете му са невинни. Смайл Мурджев недоумява как за един юмрук полицаите са ги арестували.
 
„Той е виновен. Той се е перчил срещу сина ми. Синът ми е спечелил награда и си я поискал. Той се е перчил. И аз да съм, и аз ще го ударя”, каза Мурджев пред presstv.bg.

„За един юмрук сега... Телевизия, полицаи. Все едно е имало Трета световна война”, добави мъжът.
 
Припомняме, че побойниците бързо бяха задържани от полицията. Жертвата - Галин Черакчиев, е със счупен нос, кръвонасядания и хематоми по главата. Мъжът вече си е извадил медицинско.
 

Обвинения за побоя в магазин в Казанлъшко се очаква да повдигне днес прокуратурата. Вероятно производството срещу двамата извършители ще бъде за  хулиганство.

Те пребиха мъж  в магазин, след като се опитал да защити продавачката от тях. Нападението е заснето от охранителни камери. Битият мъж е със счупен нос, кръвонасядания и хематоми.

Двамата извършители са задържани. Според очевидци, това не е единственият случай на насилие във въпросния магазин.

Причината за побоя била печеливша капачка за бира. Те искали да си вземат наградата, но в този обект нямало такава промоция. Пребитият мъж повторил казаното от продавачката, след което започнал побоя.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!