Трябва да поздравим полицаите за свършената работа по залавянето на кокаина в "Студентски град". Това заяви бившият вътрешен министър Емануил Йорданов. 

"Въпросните лица сигурно са разчитали на протекции, заловеният младеж е най-малкото "колелце" в целия механизъм. Не разчитам на нови разкрития по горните нива на йерархията за дрогата", каза още той в сутрешния блок на bTV.

"За да има толкова голямо количество дрога и толкова свободно складирано, се очаква че има голяма протекция", разкри бившият вътрешен министър. 

"България е била само транзитна държава. Винаги са хващани големи пратки, тъй като България е само за междинна станция. Това количество е смущаващо, но ще се отриват и нови пратки", коментира Йорданов. 

"Начинът и пазарът, на който се разпространява дрогата, определя и цената му. Кокаинът е най-скъпият наркотик, а ние не сме толкова платежоспособни", смята бившият вътрешен министър. 

"Глупаво е точно в "Студентски град" да се складират наркотици. Там наблюдението е по-сериозно", завърши Емануил Йорданов. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!