Палтото, черното рокаджийско яке, колани и два чифта обувки на рок музиканта Антон Бояджийски, който вчера беше намерен прострелян на Пампорово, се търкалят на площадката пред блока в Пловдив, съобщи пише trafficnews.bg.


Късно снощи, около 22 часа, те са били метнати през терасата от последния етаж на ул. "Вук Караджич", твърдят комшии.

Прозорецът на терасата не е отварян, кашонът направо е прелетял през стъклото, което е счупено. Той все още е там, в тревата, а на отсрещната страна, до паркираните автомобили, е черното му палто. Съседите подозират, че изпадналият в ярост брат на убитатата банкова служителка Николина - рокерът Георги, е извършителят на това.

БЛИЦ припомня, че зловещото убийство се разиграло в тузарското „Ауди ТТ“ на китариста, което бе намерено край Пампорово.Както медията ни вече писа, водещата версия е убийство и самоубийство.

По-рано БЛИЦ се свърза със Сийка Забилева, регионален говорител на МВР – Смолян. Пред БЛИЦ тя направи още разкрития за случилото се край Пампорово.

БЛИЦ се свърза и с Наско от Б.Т.Р., за да коментира фаталната случка.

Медията ни показа първи снимка на загиналата при кървавата баня Николина!

Припомня, че 41-годишната жена е застреляна с два куршума в гърдите и един в главата. Смъртта на мъжа, който е бил на 48 години, е настълила след изстрел в главата. В автомобила, който е собственост на мъжа и е с пловдивска регистрация, е намерен незаконен пистолет. Той е бил в ръката на мъжа, който е бил облечен изцяло в черно.

Шефът на полицията в Смолян старши комисар Николай Димов и зам. окръжният прокурор Недко Симов поясниха, че вдовецът, който първо е убил разведената жена, а след това се е самоубил, е бил облечен целия в черно.

Заради извършените огледи в лоши метеорологични условия – при снеговалеж и през нощта, днес предстои да се извърши повторен оглед на автомобила. Не са открити следи от борба и съпротива. По първоначални данни престъплението е извършено между 21.00 и 23.00 часа снощи.

Тодор, който пръв се натъкнал на колата ковчег с труповете на банкерката и музиканта в Пампорово, даде смразяващ кръвта разказ за случилото се.

БЛИЦ показа и първи СНИМКИ от блока, където са живели двамата.

Съседи на загиналите също проговориха, като разкриха, че Антон е бил доста странен тип. Освен всичко това бе намерена и счупената му китара, която се вижда на кадри от блока на загиналите.

БЛИЦ показа неподозирани подробности за живота на Антон и публикация в социалната мрежа, която може би подсказва, че мъртвият не е виждал друг избор освен смъртта.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!