Служителка във фирма за бързи кредити е бита пред очите на детето й от сина на длъжница. 28 г. Надя Огнянова от Дупница е настанена в хирургичното отделение на общинската болница в Дупница с комоцио.
“От няколко месеца работя във фирма за бързи кредити. Работя с много хора, но никой не се е държал така с мен. В неделя отидох при клиентка в бл. 2 в жк “Дупница”. Щях да й сложа напомнително писмо на входната врата, тъй като има просрочие на кредита, но чух, че в апартамента се говори, и почуках. Излезе млад мъж, който впоследствие разбрах, че е син на Мария Мелякова, която търсех. Обясних му коя съм и за какво търся майка му. Той ме изслуша и изведнъж ме удари с юмрук в главата и в корема, затръшна вратата и си влезе в апартамента", разказва младата жена пред struma.bg."Превита от болка, слязох пред блока. Там ме чакаше 7 г. ми дъщеря. Пред нея не дадох вид, че ме боли, за да не се уплаши. Позвъних на тел. 112 да подам сигнал за боя. Свързаха ме с полицията в Дупница, обясних по телефона какво се е случило и къде съм. От там ми казаха да ги изчакам. Стоях около един час. През това време моят бияч, който се казва Георги Петров, и майка му М. Мелякова излязоха от блока и аз им казах, че съм се обадила в полицията. Тогава майка му започна да ме обижда, а той налетя на бой отново", добавя пострадалата. 

"Пред очите на детето ми ме удряше с юмруци. Започнах да крещя от болка и от обида – да ме бият пред детето ми, защото съм искала да си свърша работата. Майка и син се качиха в автомобила и избягаха. Дойдоха полицаи, взеха ни с детето с патрулка и ни закараха в управлението. Дадох показания и си тръгнах. Мъжът, който ме би, трети ден не е задържан. Съпругът ми е ходил в полицията и от там му казали, че трябва да отида пак да дам показания. Как да отида, аз съм в болница, с комоцио и с натъртено тяло”, разказа за кошмара, който е преживяла, Надя Огнянова.

Дежурен лекар в хирургичното отделение заяви, че Н. Огнянова ще остане още няколко дни в болница, тъй като повръща в резултат от нанесения побой, с тежко комоцио е. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!