Тотални извращения са ставали в продължение на дни във врачанския затвор, съобщи BulNews.bg. Здравеняк изнасилвал и пребивал системно своя съкилийник. Бруталните хомосексуални действия са се разиграли през май 2015 година, но станали известни едва сега. За действията си затворникът с инициали А.Е.Б. е признат за виновен и ще лежи още две години при строг режим, решиха преди дни магистратите от районния съд във Враца.

Документите по делото разкриват с подробности извращенията, извършени от А.Б. във скандалната килия №406.

Насилничеството продължило само три дни, от 10 до 12 май миналата година, но нанесените травми – физически и психически, на потърпевшия затворник с инициали М.Г.Ф. били необратими.

Всичко започнало на 10-ти май, когато А.Б. приклещил жертвата си и го принудил да прави орален секс, като за да го накара да си отвори устата го удрял с желязно чекмедже, седалка и крак на табуретка в областта на главата. Извратен затворник заплашвал, М.Ф., че ако не продължи с оралната любов, отново ще го бие. А.Б. отправил заплахи към съкилийника си, че ще го спука от бой и ако не прави  секс с него.

Гаврата над М.Ф. продължила и през следващите дни, като винаги били съпътствани с жесток побой и хомосексуални действия с жертвата, сочат доказателствата. Така за бруталното издевателство над съкилийника си А.Б. е прибавил още две години към присъдата си. Решението на магистратите обаче подлежи на обжалване пред врачанския окръжен съд.