Живеещите на ул. „Антон Иванов” в бургаския кв. Сарафово са потресени от новината за смъртта на тяхната съседка Янка, която била много приятен и кротък човек. Тя и убиецът й имали дългогодишен брак и общо дете, което обаче отдавна не живеело при тях. И двамата, според съседите, били на възраст между 60-65 години, пише flagman.bg.

Янка имала и две деца от първия си брак, които живеели в Германия от 1990 г. Те още не знаят какво се е случило с майка им. През последните години Манол имал проблеми с психиката и веднъж е лежал в болница за това, разказват хората, които ги познават. Противообществени прояви обаче е нямал, редовно поздравявал и никой не е допускал, че може да се стигне до подобна драма.

Янка била изключително възпитана жена, лятно време работела в заведение в Равда.

Двамата не са местни жители. Дошли в квартала около 1985 г. Построили двуетажната си къща, а след това до тях триетажна сграда с мансарда е построила сестра на Янка, която посрещна екипа ни в състояние, издаващо остра нервна криза.

Съседката през 2 къщи казва, че Манол редовно поздравявал и изглеждал нормален човек

Все още убиецът е вътре и се разпитва от психолози. Криминалисти разпитват съседа, който от 30 години живее срещу злополучната къща .

Според някои от свидетелите, често виждали Манол да опитва да полива цветята в градината, вземайки ведро с вода от кладенец-имитация. Кладеницът се намира пред самата къща и в него никога не е имало вода. Но това било единственото нещо, което го издавало, че не е добре.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!